αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑO κύριος Zuckerberg έχει πλέον περιουσία άνω των 100 δισ. δολαρίων

O κύριος Zuckerberg έχει πλέον περιουσία άνω των 100 δισ. δολαρίων

Η περιουσία του Μαρκ Ζούκερμπεργκ ξεπέρασε για πρώτη φορά τα 100 δισ. δολάρια, καθώς οι μετοχές του Facebook σημείωσαν άνοδο όταν έγινε γνωστό πως ετοιμάζει ένα app για βίντεο που θα λειτουργήσει ανταγωνιστικά προς το TikTok.

Το όνομα της εφαρμογής θα είναι Instagram Reels.

O ιδρυτής του Facebook κατέχει το 13% των μετοχών της εταιρείας και με την άνοδο των μετοχών της εταιρείας κατά 6% η περιουσία του ξεπέρασε το φράγμα των 100 δισ. δολαρίων. Έτσι ο 36χρονος επιχειρηματίας μπήκε στο πολύ κλειστό κλαμπ των «100δισεκατομμυριούχων», στο οποίο είναι επίσης μόνο ο ιδρυτής της Amazon, Τζεφ Μπέζος και ο ιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς, σύμφωνα με τη λίστα των δισεκατομμυριούχων του Bloomberg.

Γενικότερα οι εταιρίες τεχνολογίες είναι από τις ευνοημένες των συνθηκών που δημιούργησε το lockdown καθώς αυξάνεται η ζήτηση για τα προϊόντα τους και αυτό φαίνεται και στην πορεία της χρηματιστηριακής τους αξίας. Η περιουσία του Ζούκερμπεγκ έχει αυξηθεί από την αρχή του 2020 κατά 22 δισ. δολάρια, εκείνη του Μπέζος κατά 75, ενώ η Apple θα μπορούσε να γίνει στη σημερινή συνεδρίαση της Wall Street η πρώτη αμερικάνικη εταιρεία που η χρηματιστηριακή της αξία θα ξεπεράσει τα 2 τρις δολάρια.

Πηγή: Athens Voice

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − sixteen =