αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑO Γιώργος Τσούτσος είναι ο νέος Deputy CEO στη Warply

O Γιώργος Τσούτσος είναι ο νέος Deputy CEO στη Warply

O Γιώργος Τσούτσος αναλαμβάνει Deputy CEO στη Warply. Πρόκειται για στέλεχος με πολυετή εμπειρία στο χρηματοπιστωτικό κλάδο στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, με έμφαση στις αναπτυσσόμενες αγορές (Μέση Ανατολή και Αφρική). Έχει διατελέσει Γενικός Διευθυντής και VP Strategic Sales Greece & MEA στην First Data και SVP Strategic Sales στην Network International, του μεγαλύτερου merchant agreegator και payment processor στην Μέση Ανατολή & Αφρική.

O Γιάννης Δοξαράς, Ιδρυτής και CEO της Warply δήλωσε «Καλωσορίζουμε στη Warply ένα καταξιωμένο στέλεχος με μεγάλη εμπειρία, τόσο στον τομέα της τεχνολογίας όσο και στον τραπεζικό. Η προσθήκη του Γιώργου στην ομάδα της Warply είναι κάτι που σηματοδοτεί την αλλαγή της εταιρείας στρατηγικά και έρχεται για να ενισχύσει τη διείσδυση των καινοτόμων λύσεων μας σε ανερχόμενες αγορές, όπου υπάρχει ραγδαία ανάπτυξη σε πληρωμές και προνόμια στα κινητά τηλέφωνα.»

Ο Γιώργος Τσούτσος, Deputy CEO της Warply δήλωσε «Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στην ομάδα της Warply και θα ηγηθώ της προσπάθειας επέκτασής των δραστηριοτήτων της εταιρίας σε αναπτυσσόμενες αγορές. Πιστεύω ότι ο συνδυασμός ηλεκτρονικών πληρωμών και προνομίων είναι ο δρόμος προς τη δημιουργία υπεραξίας στο οικοσύστημα εμπόρων και καταναλωτών.»

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 + 9 =