αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑNyden: Τα H&M λανσάρουν νέα θυγατρική αλυσίδα ρούχων, με πιο οικονομικές τιμές

Nyden: Τα H&M λανσάρουν νέα θυγατρική αλυσίδα ρούχων, με πιο οικονομικές τιμές

Μία νέα θυγατρική αλυσίδα, με πολύ χαμηλότερες τιμές από τα ίδια τα H&M, είναι έτοιμα να λανσάρουν τα μεγάλα καταστήματα ενδυμάτων υποσχόμενα μία ολοκαίνουργια, φρέσκια εταιρεία που θα απευθύνεται κυρίως σε millennials ή σε όσους αισθάνονται millennials.

Kαι το όνομα αυτής Nyden. Ένα πάντρεμα των σουηδικών λέξεων “ny” και “den”, οι οποίες σημαίνουν «νέο» και «αυτό». Υπεύθυνος της εταιρία χρίστηκε ήδη ο Oscar Olsson,  οποίος συνεργάζεται με τα H&M από το 2013 ως επικεφαλής του τμήματος νέων ιδεών που ασχολείται κυρίως με το κομμάτι της έρευνας όσο αναφορά στις μετεγενέστερες ενδυματολογικές τάσεις και στο τι θα θέλουν να φοράνε οι άνθρωποι μία δεκαετία μετά.

Το αποτέλεσμα μία νέα μάρκα που θέτει σαν εμπορικό στόχο την γενιά των millennials και υπόσχεται εκτός από πραγματικά χαμηλές τιμές μία νέα δυναμική στην προσέγγιση των ρούχων, τουλάχιστο σύμφωνα με το πιο πρόσφατο δημοσίευμα της Independent.

H Nyden θέλει να διαφοροποιηθεί από τις υπόλοιπες διάσημες αλυσίδες ενδυμάτων, επιχειρώντας να δημιουργήσει τάσεις και να τις καθορίσει αντί απλά να δημιουργήσει ρούχα που θα τις ακολουθούν.

Μέχρι στιγμής, όπως σημειώνει το Economy365.gr, το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι πως τα ρούχα της Nyden θα είναι διαθέσιμα online αλλά και σε διάφορα pop up καταστήματα, ακριβώς όπως επιβάλλει η τάση της εποχής αλλά και οι προτιμήσεις των millennials. Τα H&Μ ετοιμάζονται δυναμικά για νέο λανσάρισμα μέσα στο 2018, σε συνέχεια της ήδη αρκετά οικονομικής μάρκας τους Arden που έκανε την εμφάνιση της την περασμένη χρονιά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − thirteen =