αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑNup: Το Ελληνικό social-audio chat «σήκωσε» χρηματοδότηση 250 χιλ. ευρώ και επεκτείνεται σε πανεπιστήμια της Αμερικής

Nup: Το Ελληνικό social-audio chat «σήκωσε» χρηματοδότηση 250 χιλ. ευρώ και επεκτείνεται σε πανεπιστήμια της Αμερικής

Την πρώτη του χρηματοδότηση «σήκωσε» το Nup. Πρόκειται για το Ελληνικό social-audio chat, πίσω από το οποίο βρίσκονται ο Θέμης Δρακωνάκης, ο Σωτήρης Κανηράς, ο Κωνσταντίνος Ρέππας καθώς και η εταιρεία HANGOVER MEDIA.

Η χρηματοδότηση ήρθε από το venture capital Realize Tech Fund II και σύμφωνα με πληροφορίες του It’s Possible αυτή ανέρχεται στα 250 χιλ. ευρώ. Ο γύρος αυτός ανέβασε την αξία της εταιρείας σε πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ.

Στόχος, η επέκταση της εταιρείας στην αγορά της Αμερικής καθώς το nup αποτελεί ένα ιδιαίτερο και πρωτότυπο concept, που συνδυάζει την αποκλειστικότητα ενός συγκεκριμένου community με το live ηχητικό περιεχόμενο.

Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα σε φοιτητές να μπουν σε live ηχητικά δωμάτια και να συμμετάσχουν σε διαφορετικές συζητήσεις.

Για να συνδεθεί στην εφαρμογή κάποιος, πρέπει να επιβεβαιώσει τη φοιτητική του ιδιότητα και στη συνέχεια να διαμορφώσει ένα avatar το οποίο αποτελεί ουσιαστικά την nup-προσωπικότητά του σε ένα online φοιτητικό σύμπαν. Στη συνέχεια, οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν ηχητικά δωμάτια και να κάνουν ουσιαστικά ένα ηχητικό live stream. Οι πιο “ντροπαλοί”, μπορούν σαν ακροατές να συμμετάσχουν μέσα από το live chat.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 5 =