αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑNudity protection: To Instagram δοκιμάζει λειτουργία που θα κρύβει τις γυμνές φωτογραφίες που έρχονται στο inbox

Nudity protection: To Instagram δοκιμάζει λειτουργία που θα κρύβει τις γυμνές φωτογραφίες που έρχονται στο inbox

To Intagram ξεκίνησε τις δοκιμές για την αυτόματη απόκρυψη των φωτογραφιών που περιλαμβάνουν γυμνό και έρχονται αυτόκλητα στα προσωπικά μηνύματα των χρηστών, θέλοντας έτσι να προστατεύσει τους χρήστες από ενδεχόμενη σεξουαλική παρενόχληση.

Η λειτουργία ονομάζεται Nudity protection και εντοπίστηκε από τον γνωστό αναλυτή Alessandro Paluzzi στον κώδικα της πλατφόρμας. Ο τελευταίος αναφέρει ότι οι φωτογραφίες που περιλαμβάνουν γυμνό να καλύπτονται με χρήση on-device τεχνολογίας και όχι απευθείας από τους servers της Meta, ενώ ο χρήστης θα έχει την επιλογή να τις δει αν το επιθυμεί.

Εκπρόσωπος της Meta επιβεβαίωσε στην ιστοσελίδα The Verge την ύπαρξη της λειτουργίας και τόνισε πως ακόμα βρισκόμαστε σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης. Επίσης, οι χρήστες θα αποφασίζουν οι ίδιοι εάν θέλουν να ενεργοποιήσουν το Nudity protection από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού τους και η Meta δεν θα έχει καμία πρόσβαση στα επίμαχα μηνύματα, ούτε θα μπορεί να τα μοιραστεί με τρίτους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × one =