αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑNovaflix: Η Nova σου δίνει την δυνατότητα να δεις τα προγράμματα της «με τον μήνα», χωρίς χρονικές δεσμεύσεις

Novaflix: Η Nova σου δίνει την δυνατότητα να δεις τα προγράμματα της «με τον μήνα», χωρίς χρονικές δεσμεύσεις

Στο μοντέλο… του Netflix κινείται η Nova, η οποία ανακοίνωσε το νέο πακέτο Novaflix. Mέσα από το νέο πακέτο, η εταιρία προσφέρει όλο τον κατάλογο ταινιών και σειρών που προσφέρει το πλήρες πακέτο της Nova, επιλεγμένα Nova Box Sets με συγκεντρωμένους όλους τους κύκλους σειρών, το FOX Play με τις σειρές των FOX & FOX Life, ενώ στο live TV εντάσσονται τα 4 κανάλια Novacinema & το Novalife, όπως επίσης και τα κανάλια FOX, FOX Life.

Σε επόμενη αναβάθμιση της υπηρεσίας στο περιβάλλον της υπηρεσίας θα εμφανίζονται και προτάσεις σε ταινίες και σειρές, με βάση το περιεχόμενο που έχει ήδη παρακολουθήσει ο χρήστης.

Η πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται από υπολογιστή, tablet, smartphone, ακόμη και από την τηλεόραση την οποία μπορεί να συνδέσει ο χρήστης με τον υπολογιστή του. H υπηρεσία είναι ήδη live και τις εφαρμογές για smartphone μπορείτε να τις βρείτε εδώ για Android και εδώ για iOS.

Ο χρήστης δε δεσμεύεται χρονικά από κάποιο συμβόλαιο. Η μηνιαία συνδρομή είναι στα 12,90 ευρώ το μήνα (9,90 ευρώ για τους Nova συνδρομητές), με τις πρώτες 30 ημέρες δωρεάν και τη δυνατότητα του χρήστη να διακόψει τη συνδρομή όποια χρονική στιγμή επιθυμεί.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − 4 =