αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑNOŪS: Ετοιμάζεται να ανοίξει το μεγαλύτερο ξενοδοχείο στη Σαντορίνη

NOŪS: Ετοιμάζεται να ανοίξει το μεγαλύτερο ξενοδοχείο στη Σαντορίνη

Την επέκταση του εκτός Αθηνών πραγματοποιεί ο όμιλος της Donkey Hotels, της οικογένειας Ιωάννου, με το άνοιγμα ενός ξενοδοχείου στη Σαντορίνη, που θα είναι και το μεγαλύτερο στο νησί.

Το NOŪS που αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του τον Ιούνιο του 2022, θα λειτουργεί κάτω από την ομπρέλα της YES! HOTELS. Κάτω από το ίδιο brand λειτουργούν στην Αθήνα τα ξενοδοχεία NEW Hotel, το Semiramis Hotel, το Periscope Hotel, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η εταιρεία μελετά την επέκταση της και σε άλλα κύρια ελληνικά νησιά. Στη Donkey Hotel ανήκει ακόμα το ξενοδοχείο Intercontinental της Αθήνας.

Το νέο ξενοδοχείο στη Σαντορίνη αναπτύσσεται κλιμακωτά, ακριβώς όπως οι παραδοσιακοί οικισμοί του νησιού.

Έχει δυναμικότητα 121 δωματίων, τα περισσότερα εκ των οποίων διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες. Βασικό χαρακτηριστικό όλων των κατηγοριών δωματίων είναι η ευρυχωρία. Δωμάτια, bungalows και σουίτες, αλλά και όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι είναι σχεδιασμένοι με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνουν στον επισκέπτη άνεση χώρου. Κάθε ξεχωριστή “γειτονιά” του NOŪS έχει το δικό της ύφος.

Ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στη φύτευση των εξωτερικών χώρων. Είναι έτσι μελετημένη ώστε τα περισσότερα δωμάτια να έχουν τους δικούς τους μεγάλους ιδιωτικούς κήπους.

Η κουζίνα των δύο εστιατορίων του NOŪS θα έχει ως πυλώνες την ποιότητα και η εντοπιότητα των πρώτων υλών, ενώ θα γίνονται οινογνωσίες στον ειδικό χώρο του Oenous. Το resort θα διαθέτει ένα spa με 5 treatment rooms, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, sauna, χαμάμ, cold tank, γυμναστήριο και outdoor yoga area.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 + eight =