αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ#NotAlone: Δύο Έλληνες έφτιαξαν ένα θρίλερ μικρού μήκους για την κακή πλευρά των Social Media

#NotAlone: Δύο Έλληνες έφτιαξαν ένα θρίλερ μικρού μήκους για την κακή πλευρά των Social Media

Εσείς πόσες φόρες την ημέρα χρησιμοποιείται τα social media; Πόσες φωτογραφίες ανεβάζετε την ημέρα στο Facebook ή στο Instagram. Πόσες φορές τουιτάρετε την ημέρα;

Έχετε σκεφτεί πως θα ήταν η ζωή σας χωρίς την ύπαρξη αυτών των μέσων δικτύωσης ή ακόμη καλύτερα έχετε σκεφτεί πως ήταν η ζωή σας πριν από μερικά χρόνια πριν την εμφάνιση των social media;

Αν όχι, η ταινία μικρού μήκους των Σωτήρη Πετρίδη και Δημήτρη Τσακαλέας θα σας βοηθήσει να καταλάβετε μερικά πράγματα για αυτά.

Πρόκειται για την ταινία «#NotAlone» που… αν και μιλάει για τα social media, η αλήθεια είναι ότι «τα σπάσει» στις προβολές σε αυτά!

Η υπόθεση της ταινίας είναι για μία έφηβη κοπέλα που βγάζει selfie και την ανεβάζει στα social media, αλλά σύντομα συνειδητοποιεί πως δεν είναι μόνη της. Μία υπερφυσική δύναμη ξυπνάει μέσα από ένα καταραμένο hashtag.

Το σενάριο ανήκει στον Σωτήρη Πετρίδη και η σκηνοθεσία είναι στον ίδιο τον Σωτήρη Πετρίδη και τον Δημήτρη Τσακαλέα.

Όπως ανέφεραν οι δημιουργοί στο Euronews: «Μέσα από την ταινία θέλαμε να αναδείξουμε το θέμα των υπερβολικών κοινοποιήσεων (over-sharing) μέσα στα social media, αλλά κάτω από ένα πρίσμα υπερφυσικής χροιάς και σύμφωνα με τις συμβάσεις του κινηματογραφικού τρόμου.»

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − seven =