αρχικηVIRALNorth Pole Igloos Hotel: Αυτό είναι το πιο «μαγικό» ξενοδοχείο που έχεις δει

North Pole Igloos Hotel: Αυτό είναι το πιο «μαγικό» ξενοδοχείο που έχεις δει

Ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο, το βορειότερο του κόσμου, υπόσχεται μοναδικές εμπειρίες για όσους το επισκεφθούν, και θα ανοίξει το 2020.

Ονομάζεται North Pole Igloos Hotel και αποτελέιται από δέκα γυάλινα θερμαινόμενα δωμάτια που μπορούν να μετακινηθούν.

Επι 11 μήνες το χρόνο θα βρίσκονται εγκατεστημένοι σε παγετώνα στο Svalbard της Νορβηγίας.

Τον Απρίλιο, οι υπεύθυνοι τα μετακινούν με ελικόπτερο στον Βόρειο Πόλο, δίνοντας στους επισκέπτες την μοναδική εμπειρία να κοιμηθούν στην κορυφή του κόσμου.

Όπως θα φαντάζεστε, το προνόμιο αυτό δεν είναι και το πιο φθηνό.

Τρεις διανυκτερεύσεις στο κέντρο του Αρκτικού Ωκεανού στοιχίζουν ούτε λίγο ούτε πολύ, 100.000 δολάρια.

Σε αυτήν την τιμή προσφέρεται ένας θεραμινόμενο δωμάτιο με μπάνιο, γυάλινους τοίχους και γυάλινη οροφή απ’ όπου μπορεί κανείς να απολΑύσει το παγωμένο τοπίο και βέβαια το Βόρειο Σέλας.

Στην τιμή περιλαμβάνονται επίσης δυο διανυκτερεύσεις στο Svalbard, την τελευταία πόλη μεταξύ της ηπειρωτικής Νορβηγίας και του Βόρειου Πόλου καθώς και οι πτήσεις προς και από το ξενοδοχείο.

Μόλις φτάσει ο επισκεπτης θα συναντήσει έναν υπεύθυνο που θα τον κατευθύνει, έναν οδηγό αρκτικής άγριας φύσης και υπηρεσίες σίτισης και ασφάλειας που θα του προσφέρουν ο,τι χρειαστεί.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ιδρυτής της Luxury Action, της εταιρίας που βρίσκεται πίσω από το ξεχωριστό ξενοδοχείο, “θέλαμε να δημιουργήσουμε έναν πιο άνετο τρόπο ωστε οι ταξιδιώτες να αποκτήσουν την εμπειρία του Βόρειου Πόλου όπως είναι, δημιουργώντας άνετες εγκαταστάσεις σε ακραίες συνθήκες”.

Πηγή: news247.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten − one =