αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Λισαβόνα, το Μέξικο Σίτι και οι άλλες: Αυτές είναι οι 30 καλύτερες πόλεις για να δουλέψεις ως digital νομάς αυτή τη στιγμή

Η Λισαβόνα, το Μέξικο Σίτι και οι άλλες: Αυτές είναι οι 30 καλύτερες πόλεις για να δουλέψεις ως digital νομάς αυτή τη στιγμή

Είμαστε λίγο πριν μπούμε επίσημα στο καλοκαίρι. Και αν είσαι digital νομάς αυτή είναι η καλύτερη περίοδος για να «αποβιβαστείς» σε μια τοποθεσία με το laptop σου. Να δουλέψεις remote από εκεί και παράλληλα να κάνεις και τις διακοπές σου.

Αλλά ποιες είναι οι ιδανικότερες επιλογές αυτή τη στιγμή σε ότι αφορά την τοποθεσία;

Ένα από τα πιο γνωστά sites, το οποίο αποτελεί «οδηγό» για πολλούς ψηφιακούς νομάδες σε όλο τον κόσμο, είναι το Nomadlist.com. Εκεί μπορεί κάποιος να βρει χρήσιμες πληροφορίες και κυρίως να δει ποιες χώρες ή πόλεις είναι… οι πιο φιλόξενες για τέτοιου είδους επαγγελματίες. Το site εξετάζει μια σειρά από παραμέτρους, όπως το κόστος διαμονής, την ταχύτητα του ίντερνετ, τη διασκέδαση ή την ασφάλεια. Ενώ παίζει ρόλο και η βαθμολογία που έχουν βάλει στην εκάστοτε περιοχή οι νομάδες.

Κάπως έτσι διαμορφώνονται διάφορες λίστες. Παρακάτω θα δεις τις 30 καλύτερες πόλεις για να εργαστείς ως digital νομάς αυτή την στιγμή. Στην κορυφή η Λισαβόνα. Δείτε την πλήρη λίστα εδώ. Πατώντας πάνω σε κάθε πόλη, μπορείτε να διαβάσετε πληροφορίες για την τοποθεσία και την ζωή εκεί.

Όπως παρατηρούμε, καμία Ελληνική πόλη δεν είναι στις υψηλές θέσεις της λίστας. Η πρώτη Ελληνική πόλη που συναντάμε είναι η Αθήνα στη θέση… 131. Όπως βλέπουμε, «αγκάθι» και στην περίπτωση της Αθήνας είναι το αργό ίντερνετ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − four =