αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑNetworking, skills, διοίκηση ομάδων και άλλα: Όλα όσα θα περιλαμβάνουν τα 9 Workshops με τίτλο «How to»

Networking, skills, διοίκηση ομάδων και άλλα: Όλα όσα θα περιλαμβάνουν τα 9 Workshops με τίτλο «How to»

Τα 9 workshops με τίτλο “How to” αποτελούν μια εμπειρία για κάθε νέο αλλά και έμπειρο επαγγελματία της Θεσσαλονίκης, που θέλει να εξελίσσεται σε προσωπικό επίπεδο και να παρακολουθεί τις σύγχρονες εργασιακές και εκπαιδευτικές τάσεις οργανισμών του εξωτερικού, σε επίπεδο διοίκησης ομάδων, ανάπτυξης personal skills, διαχείρισης προσωπικού χρόνου, καθώς και δημιουργίας και διατήρησης επαγγελματικών δικτύων. Στόχος των workshops είναι να προσελκύσουν όσους ενδιαφέρονται να εξελιχθούν προσωπικά και επαγγελματικά, ανεξαρτήτως αντικειμένου σπουδών ή/και ενασχόλησης. Αρκεί να μοιράζονται το ίδιο πάθος για συνεχή προσωπική εξέλιξη και καινοτομία!

Γιατί να το παρακολουθήσετε;

Μέχρι το 2020, οι “millenials’’ θα αποτελουν το 50% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού. Πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι το 90% των millenials αναζητούν θέσεις εργασίας με ευκαιρίες εξέλιξης, ενώ το 85% θα ήθελε να συμβάλει και στην κοινωνική εξέλιξη μέσα από το επάγγελμά τους. Την ίδια στιγμή οι οργανισμοί παγκοσμίως κινητοποιούνται ώστε να αλλάξουν τις συνθήκες εργασίας, με στόχο να δημιουργήσουν κίνητρα και ευημερία σε όλα τα εργασιακά επίπεδα: στην καθημερινότητα του εργαζομένου, στον τρόπο συνεργασίας μιας ομάδα, στους θεσμούς αλλά και στην ίδια την κοινωνία. Πιστεύουμε ότι υπάρχει ανάγκη για νέους τρόπους μάθησης, εργασίας και καινοτομίας που προσαρμόζονται στις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η οικονομία και η κοινωνία σήμερα.

Ημερομηνίες & Θέματα

Οι ακόλουθες ημερομηνίες αφορούν έναν ολόκληρο κύκλο προγραμμάτων που διαρκεί από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο. Ωστόσο, είναι δυνατό να συμμετέχει κάποιος στο πρόγραμμα ανά πάσα στιγμή και σε κάθε επίπεδο.

  • How to Level up yourself (Μάρτιος-Απρίλιος)

Μάρτιος: Πώς να μιλήσεις μπροστά σε κοινό (Public speaking, presentation skills κ.λπ.)

Μάρτιος: Ενίσχυση του επαγγελματικού σου προφίλ (Personal Branding)

Απρίλιος: Διαχείρηση χρόνου (time management, multitaksing)

  • How to develop your team (Μαίος-Αύγουστος)

Μαΐος: Πώς να αξιοποιήσεις τα Open Data

Ιούνιος: Πώς να εργαστείς μόνο σου και να γίνεις αφεντικό του εαυτού σου (Freelancing, self motivation, empowerment, virtual collaboration)

Αύγουστος:

  • How to strengthen your synergies (Σεπτέμβριος-Νοέμβριος)

Σεπτέμβριος: Πώς να καλλιεργήσεις μια επιτυχημένη συνεργασία (Active listening, διαπολιτισμικότητα
crisis  management)

Οκτώβριος: Πώς να βρείς και να διατηρήσεις το κοινό σου (Audience development, audience engagement, retention, evaluate your impact, impact measurement)

Νοέμβριος: Πώς να διαχειριστείς περίπλοκα projects (Project Management)

Σε ποιους απευθύνεται

Η σειρά εργαστηρίων “9 How to workshops” απευθύνεται σε νέους ή έμπειρους επαγγελματίες του ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα, νέους επιχειρηματίες, φοιτητές, και γενικότερα σε όποιον θέλει να ακολουθεί τις παγκόσμιες εργασιακές τάσεις, να ενημερώνεται και να εξελίσσεται. Αφορά ανθρώπους που θέλουν να καινοτομήσουν στην Ελλάδα, που τους ενδιαφέρει να δικτυώνονται και να επενδύουν χρόνο στην προσωπική τους εκπαίδευση. Με απώτερο στόχο να γίνουν καλύτεροι επαγγελματίες.

Τιμή Εισόδου

20 € : γενική είσοδος
15€ : μειωμένη (φοιτητές, άνεργοι)

Περιλαμβάνεται καφές και ελαφρύ σνακ
Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες του εργαστηρίου.

Τοποθεσία: Caravan B&B Thessaloniki – Ρέμπελου 1, Θεσσαλονίκη

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ανοίξει για τα 2 πρώτα workshops (link)

Περισσότερες πληροφορίες εδώ -> info@youthnest.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen + 4 =