αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑNetflix: Πόσοι χρήστες πατούν το κουμπί «Παράλειψη Εισαγωγής» που γλυτώνει αρκετό από τον χρόνο σου

Netflix: Πόσοι χρήστες πατούν το κουμπί «Παράλειψη Εισαγωγής» που γλυτώνει αρκετό από τον χρόνο σου

Πόσες φορές έχετε κουραστεί από κάποιο intro μιας σειράς γιατί είτε είναι φοβερά αργό, είτε απλά βαριέστε να το βλέπετε κάθε φορά; Οι στιγμές είναι τόσες πολλές που ξεπετάγονται τώρα μια-μια από το μυαλό αλλά πάντοτε υπήρχε η λύση που λέγεται: “Παράλειψη Εισαγωγής” ή “Skip Intro“. 

Αυτό το μαγικό κουμπί του Netflix λοιπόν μας έχει γλιτώσει εκατοντάδες χρόνια βαρεμάρας κυριολεκτικά! Τα επίσημα στοιχεία που δημοσίευσε το Netflix αποδεικνύουν πόσο σωτήριο είναι στην εποχή του binge-watching το Skip Intro. 

Όπως αποκαλύπτει το Skip Intro κουμπί πατιέται κατά μέσο όρο 136 εκατομμύρια φορές, γλιτώνοντας συνολικά 195 χρόνια μπροστά στις οθόνες καθημερινά

Ο streaming κολοσσός μάλιστα αποκαλύπτει στην επίσημη σελίδα του ότι ύστερα από έρευνες διαπίστωσε πως το 15% του χρόνου που ξοδεύουν οι χρήστες στη θέαση ενός περιεχομένου πηγαίνει στο να προχωρούν χειροκίνητα τη σειρά στα πρώτα πέντε λεπτά της. Αυτό γινόταν είτε για να παραβλέψουν την ανασκόπηση (το γνωστό “Previously on…”) είτε τους τίτλους αρχής. 

Αρχικά σκεφτόταν να προσθέσει κουμπιά forward των 10 δευτερολέπτων και πειραματίστηκε με αυτό σε μια μικρή μερίδα σειρών με το κουμπί να παίρνει διάφορα ονόματα όπως “Jump past Credits”, μια απλούστερη ονομασία του που είχε και φοβερό engagement με τους συνδρομητές ήταν το “Skip Intro”.

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen + one =