αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑNetflix: Ποιοι θα πληρώνουν έξτρα χρήματα αν βγάζουν τους προσωπικούς κωδικούς… έξω από το σπίτι τους

Netflix: Ποιοι θα πληρώνουν έξτρα χρήματα αν βγάζουν τους προσωπικούς κωδικούς… έξω από το σπίτι τους

Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει το τελευταίο διάστημα, λόγω της πρόθεσης του Netflix να περιορίσει το διαμοιρασμό κωδικών (και να αυξήσει τα έσοδα του).

Τώρα η εταιρία κάνει τα πράγματα λίγο πιο ξεκάθαρα. Όπως ανακοίνωσε επίσημα, έβαλε σε εφαρμογή το νέο μοντέλο σε Καναδά, Νέα Ζηλανδία, Πορτογαλία και Ισπανία.

Πως θα είναι αυτό: Οι ιδιοκτήτες των λογαριασμών θα πρέπει να ορίζουν μια κύρια τοποθεσία κατοικίας και όσοι βρίσκονται σε αυτήν θα μπορούν να χρησιμοποιούν κανονικά χωρίς έξτρα χρέωση τον ίδιο λογαριασμό στον αριθμό των συσκευών που υποστηρίζει το πακέτο της συνδρομής τους. Οι διαχειριστές θα έχουν εύκολη και άμεση πρόσβαση σε όλους τους χρήστες και τις συσκευές που σχετίζονται με τον λογαριασμό τους.

ENG Update to Sharing Chart Image

Από εκεί και πέρα, για να προστεθεί ένα νέο μέλος στην συνδρομή (το password sharing δηλαδη), αυτό θα είναι εφικτό μόνο στα πακέτα Standard και Premium, και μόνο για έως 2 έξτρα μέλη ανά λογαριασμό. Η χρέωση εξαρτάται από την χώρα στην οποία βρίσκεσαι, μιας και στην Πορτογαλία το έξτρα μέλος κοστολογείται με €3.99/μήνα, ενώ στην Ισπανία ανεβαίνει στα €5.99/μήνα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine + seventeen =