αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑNetflix: Θέλουμε να σταματήσουμε τον διαμοιρασμό κωδικών με έναν τρόπο… ευχάριστο

Netflix: Θέλουμε να σταματήσουμε τον διαμοιρασμό κωδικών με έναν τρόπο… ευχάριστο

Οι πληροφορίες έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας εδώ και αρκετό καιρό: Το Netflix θέλει να σταματήσει τον διαμοιρασμό των κωδικών ανάμεσα στους χρήστες. Ένα φαινόμενο το οποίο υπάρχει και στην Ελλάδα. Με αυτό τον τρόπο πολλοί χρήστες βλέπουν τα προγράμματα του Netflix χρησιμοποιώντας ένα account.

Ο Ριντ Χέιστινγκς, CEO της διαδικτυακής πλατφόρμας, μιλώντας στο Variety για το συγκεκριμένο θέμα και είπε πως η εταιρεία τεστάρει διάφορους τρόπους για να απαγορεύσει την μοιρασιά λογαριασμών μεταξύ των συνδρομητών. Αλλά θέλει να το κάνουν με έναν τρόπο που θα είναι «ευχάριστος» προς τους χρήστες. «Τεστάρουμε πολλά πράγματα, αλλά δεν θέλουμε να το προωθήσουμε κάτι που θα τρελάνει και θα εκνευρίσει συνδρομητές που χαίρονται την υπηρεσία μας. Θα είναι κάτι που θα μοιάζει λογικό στους καταναλωτές», δήλωσε ο Χέιστινγκς.

Ο COO του Netflix Γκρεγκ Πίτερς δήλωσε πως «θα δούμε πως όλο αυτό θα εξελιχθεί και θέλουμε να αφήσουμε τους συνδρομητές μας να πουν ποιο είναι το πιο ιδανικό μοντέλο.»

Το Netflix επιβεβαίωσε ότι ακολουθεί τη νέα αυτή πολιτική στο The Hollywood Reporter και στοχεύει να σταματήσουν οι άνθρωποι να χρησιμοποιούν παράνομα την υπηρεσία. Ωστόσο, θεωρητικά οι χρήστες θα μπορούν να συνεχίσουν τη δωρεάν παρακολούθηση εάν ο κάτοχος του προφίλ το επιτρέπει και του στείλει τους κωδικούς.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 3 =