αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑNestle: «Αυτά είναι τα προϊόντα μας που πάνε καλά το 2017 στην Ελλάδα»

Nestle: «Αυτά είναι τα προϊόντα μας που πάνε καλά το 2017 στην Ελλάδα»

Ικανοποιητικά κρίνονται τα αποτελέσματα  της Nestle για την Ελλάδα για το πρώτο εξάμηνο του 2017 σύμφωνα με σχόλιο της ίδιας της εταιρείας με αφορμή την πορεία της στο πρώτο εξάμηνο του 2017.

AdTech AdΠιο συγκεκριμένα, αύξηση είχαν οι κατηγορίες των μαγειρικών και της σοκολάτας, επιβεβαιώνοντας την αυξητική τάση των τελευταίων ετών για μαγείρεμα στο σπίτι, αλλά και το δυνατό προωθητικό πλάνο της κατηγορίας. Παρά τις αρνητικές συνέπειες στην κατανάλωση του καφέ, λόγω του υψηλού φόρου κατανάλωσης που επιβλήθηκε στον καφέ από 1η Ιανουαρίου 2017, ικανοποιητική κρίνεται και η επίδοση της κατηγορίας, γεγονός που οφείλεται στο ισχυρό προωθητικό πλάνο και πρόγραμμα προσφορών που εφαρμόσαμε για να εξισορροπήσουμε τον φόρο. Πτώση είχαν οι κατηγορίες των δημητριακών πρωινού και των νερών, που οφείλεται στη σταθερή μείωση της αγοραστικής δύναμης του καταναλωτικού κοινού.

Να θυμίσουμε ότι από τον Οκτώβριο του 2016 η δραστηριότητα του παγωτού πέρασε στην υπό ανεξάρτητη διοίκηση νέα εταιρεία Froneri Ελλάς Παγωτό, κάτι που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη σε όποια σύγκριση των αποτελεσμάτων του 2016 με το 2017.

Όπως έχει ανακοινωθεί από το 2016, συνεχίζεται η υλοποίηση της μεγάλης επένδυσης στο εργοστάσιο των Οινοφύτων ύψους 8,5 εκατομμυρίων ευρώ, που αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2018.

Η εταιρεία συνεχίζει τις δράσεις της γύρω από τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος Nestlé Νοιάζομαι, που εστιάζει στην απασχόληση των νέων, τη διατροφική εκπαίδευση των παιδιών και την υποστήριξη οικογενειών χαμηλού εισοδήματος με δωρεές προϊόντων. Η ανανέωση του προγράμματος Nestlé needs YOUth για 450 επιπλέον ευκαιρίες απασχόλησης σε νέους έως 30 ετών μέχρι το 2020 στην Ελλάδα υλοποιείται με επιτυχία, προσθέτοντας 73 ευκαιρίες απασχόλησης στις 576 της τριετίας 2014-2016 (σύνολο 649 ευκαιρίες απασχόλησης σε νέους στην Ελλάδα από το 2014).

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine + thirteen =