αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑN. Χαρδαλιάς: Μην ετοιμάζεστε για άτυπα πάρτι και ποτά take away

N. Χαρδαλιάς: Μην ετοιμάζεστε για άτυπα πάρτι και ποτά take away

Ένα νέο φαινόμενο έκανε την εμφάνιση του από την στιγμή που άρθηκε το lockdown. Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την σημερινή ενημέρωση, αρκετά είναι τα μαγαζιά που έβγαλαν take away ποτά. Όπως είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, ήδη υπήρξαν καφέ-μπαρ σε πόλεις και ιδιαίτερα στην περιφέρεια που δεν τηρούνταν οι αποστάσεις και τα μέτρα.

«Η εικόνα καφέ – μπαρ σε πόλεις ειδικά στην περιφέρεια που λειτουργούσαν το βράδυ με τη μουσική στη διαπασών προμηθεύοντας δήθεν take away ποτά, με τους πολίτες στοιβαγμένους χωρίς να τηρούν αποστάσεις και μέτρα προφύλαξης, προσβάλλει βάναυσα όλους μας» δήλωσε χαρακτηριστικά, ανακοινώνοντας πως δεν επιτρέπονται τα take away ποτά και τα αυτοσχέδια πάρτι.

«Το take away αφορά στον καφέ και επιβάλλει ότι λέει η άδεια τους. Τake away σε ποτά δεν επιτρέπεται. Άτυπα πάρτι και συγχρωτισμός απαγορεύονται» πρόσθεσε.

Όπως είπε, για τους παραβάτες και τις υπηρεσίες υπάρχει όχι μόνο πρόστιμο αλλά και διοικητικές ποινές. Και τόνισε: «Αν κάποιοι αδιαφορούν το κράτος και η Πολιτεία θα πρέπει να πάρει τα μέτρα».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 2 =