αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέσσερα πράγματα που πρέπει πάντα να τα κρατάς μυστικά

Τέσσερα πράγματα που πρέπει πάντα να τα κρατάς μυστικά

Δεν είναι η καλύτερη ιδέα να επικοινωνείτε προς τα έξω κάθε λεπτομέρεια της ζωής σας και να την μοιράζεστε με όλους. Μερικές φορές ένα αυτί που ακούει γίνεται… στόμα που τρέχει. Κράτα τα μυστικά σου για τον εαυτό σου. Δεν χρειάζεται να πεις ψέματα. Ορισμένα πράγματα είναι καλύτερα να διατηρούνται ιδιωτικά, δεν συμφωνείτε; Η συζήτηση των προσωπικών σας με όλους, ειδικά για ευαίσθητα θέματα, συνήθως οδηγεί σε απογοητεύσεις.

Εδώ είναι 4 πράγματα που μάλλον είναι καλύτερο να κρατάς μυστικά. Κράτα τα για τον εαυτό σου.

1. Οι ενδόμυχες σκέψεις σου

Οι πεποιθήσεις σας για ορισμένα θέματα θα πρέπει να παραμείνουν στο εσωτερικό σύστημα πεποιθήσεων σας, και όχι ως κάτι που θα κοινοποιήσετε σε άλλους. Για παράδειγμα, οι σκέψεις σας για τη ζωή ή τον θάνατο μπορεί να φέρουν ποικίλες αντιδράσεις όταν τις επιλέγετε ως θέμα συζήτησης. Καταλάβετε ότι οι σκέψεις σας είναι συχνά η ερμηνεία σας και όχι η απόλυτη αλήθεια για όλους. Αυτή η στάση μπορεί να σας γλιτώσει από αχρείαστους καυγάδες.

2. Οι μεγάλοι στόχοι σου

Τα σχέδιά σας πρέπει να φυλάσσονται με επιμέλεια μέχρι να μπορέσετε να τα πετύχετε. Αν αποκαλύψεις ένα σχέδιο ή έναν στόχο σου, είναι πιθανό αρκετοί να σε αποθαρρύνουν από το να πραγματοποιήσεις αυτό που θες. Πριν καν ξεκινήσεις. Το να εκφωνείτε δυνατά τα σχέδιά σας, μπορεί επίσης σε κάποιες περιπτώσεις να οδηγήσει άλλους ανθρώπους να κλέψουν τις ιδέες σας και να τις δουλέψουν, αντιμετωπίζοντας κενά που μπορεί να μην έχετε παρατηρήσει. Κάτι τέτοιο θα σας έκανε να μετανιώσετε που κοινοποιήσατε τα σχέδιά σας σε οποιονδήποτε- οπότε κρατήστε τα μυστικά.

3. Ο τρόπος ζωής σου

Ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με την προσωπική ζωή σας, όπως η σεξουαλική σας ζωή, η θρησκευτική ζωή, οι κακές συνήθειες κ.λπ. είναι καλύτερα να κρατηθούν μυστικές, εκτός εάν εμπιστεύεστε το άτομο με το οποίο μιλάτε. Η αποκάλυψη μπορεί να οδηγήσει ακόμα κα σε λογομαχία εάν οι άλλοι δεν συμφωνούν με τις επιλογές του τρόπου ζωής σας.

4. Οι φιλανθρωπίες σου

Το να βοηθάς ένα άτομο ή να κάνεις φιλανθρωπική εργασία, βελτιώνει την ζωή του εκάστοτε ανθρώπου και την κοινωνίας μας συνολικά, αλλά είναι πιο πολύτιμο όταν δεν επιδιώκεις την αναγνώριση για μία τέτοια καλοσύνη. Όταν προσπαθείτε να δημοσιοποιήσετε πόσο βοηθήσατε, συνήθως φαίνεται σαν να καυχιέστε. Οι άνθρωποι μπορεί να πιστέψουν ότι κάνετε φιλανθρωπίες για να γίνετε δημοφιλείς. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρεις τρόποι για να απαντήσεις στα αγενή σχόλια

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × two =