αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑ«Millennials, σταματήστε να ταξιδεύετε»: Η ανατρεπτική συμβουλή ενός αυτοδημιούργητου εκατομμυριούχου (ΒΙΝΤΕΟ)

«Millennials, σταματήστε να ταξιδεύετε»: Η ανατρεπτική συμβουλή ενός αυτοδημιούργητου εκατομμυριούχου (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί μια από τις πιο συνηθισμένες συμβουλές που ακούνε οι νέοι άνθρωποι, είναι να ταξιδεύουν. Άλλωστε, αν δεν κάνεις ταξίδια σε νεαρή ηλικία, πότε θα τα κάνεις; Έτσι θα γεμίσεις εμπειρίες και θα δεις διαφορετικές κουλτούρες. Υπάρχει όμως και η αντίθετη άποψη. Ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος Grant Cardone παροτρύνει τους Millennials να μην ταξιδεύουν!

«Millennials, βάλτε τις εκδρομές στην αναμονή», τονίζει.

Η συγκεκριμένη γενιά, σύμφωνα με τα στοιχεία, ξοδεύει πολλά λεφτά για ταξίδια. Περισσότερα από άλλες γενιές. Αλλά ακόμα κι αν κάνεις ένα ταξίδι, η ζωή σου δεν θα γίνει καλύτερη, μόλις αυτό τελειώσει, υποστηρίζει ο Cardone. Και τα οικονομικά σου θα είναι χειρότερα.

Στην πραγματικότητα, ο γνωστός επιχειρηματίας δεν είναι κατά τον ταξιδιών. Αλλά θεωρεί ότι όλα πρέπει να γίνουν… με μια λογική σειρά. Πρώτα πρέπει να φτιάξεις την καριέρα σου, και μετά να κάνεις ταξίδια. «Πλήρωσε το τίμημα σήμερα, για να μπορείς να πληρώνεις οποιαδήποτε τιμή στο μέλλον», εξηγεί. Και συμπληρώνει ότι σήμερα ο ίδιος μπορεί να ταξιδεύει με το ιδιωτικό του αεροσκάφος, γιατί στα 25 του εργαζόταν σκληρά και… δεν έκανε ταξίδια.

Grant Cardone's advice on millennial spending

"Millennials, don't travel — yet," says this self-made millionaire.

Posted by CNBC Make It on Freitag, 16. Februar 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four − 1 =