αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑMike Bloomberg: «Όταν ήμουν 39 ετών απολύθηκα από την full-time δουλειά μου. Την επόμενη ημέρα ξεκίνησα τη δική μου εταιρία»

Mike Bloomberg: «Όταν ήμουν 39 ετών απολύθηκα από την full-time δουλειά μου. Την επόμενη ημέρα ξεκίνησα τη δική μου εταιρία»

Τον χρόνο πίσω γύρισε ο Mike Bloomberg. Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και συγγραφέας, μέσα από ένα ποστ στο Linkedin περιέργραψε μια δύσκολη στιγμή που τον οδήγησε σε ένα νέο κεφάλαιο στη διαδρομή του.

«Όταν ήμουν 39, με απέλυσαν από τη μοναδική δουλειά πλήρους απασχόλησης που είχα ποτέ – μια δουλειά που λάτρευα. Την επόμενη μέρα μετά την απόλυσή μου, ξεκίνησα τη δική μου εταιρεία, βασισμένη σε μια ιδέα που σχεδόν όλοι πίστευαν ότι θα αποτύγχανε: Nα κάνω τις οικονομικές πληροφορίες προσβάσιμες στους ανθρώπους, απευθείας στους επιτραπέζιους υπολογιστές τους. Θυμηθείτε, αυτό συνέβη πριν οι άνθρωποι αποκτήσουν επιτραπέζιους υπολογιστές!» τόνισε.

Συμπληρώνοντας: «Τα πισωγυρίσματα είναι πισωγυρίσματα μόνο αν τους επιτρέψεις – και για να πετύχεις, πρέπει πρώτα να είσαι διατεθειμένος να αποτύχεις».

Σήμερα ο ίδιος είναι ο ιδρυτής, ο διευθύνων σύμβουλος και ο ιδιοκτήτης της Bloomberg L.P., μιας πολυεθνικής εταιρείας που περιλαμβάνει οικονομικές υπηρεσίες, λογισμικό και το γνωστό ΜΜΕ που φέρει το όνομά του. Είναι επίσης γνωστός για την Bloomberg Terminal, ένα υπολογιστικό σύστημα λογισμικού που παρέχει οικονομικά δεδομένα τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως στη βιομηχανία οικονομικών υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + 1 =