αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑMicrosoft: Τι PC πρέπει να έχεις για να χρησιμοποιήσεις σύστημα VR

Microsoft: Τι PC πρέπει να έχεις για να χρησιμοποιήσεις σύστημα VR

H Microsoft αποκάλυψε τις ελάχιστες απαιτήσεις που έχουν τα Windows 10 προκειμένου να προβάλλουν περιεχόμενο Virtual Reality.

H Microsoft τονίζει ότι τα κράνη εικονικής πραγματικότητας που θα είναι συμβατά με τους Windows 10 υπολογιστές θα είναι προσιτά σε τιμές, με τα 299 δολάρια στις ΗΠΑ να αποτελούν μία ενδεικτική τιμή. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι πιο προσιτά από πολλές από τις προτάσεις του ανταγωνισμού. Τα κράνη εικονικής και ενισχυμένης πραγματικότητας της Microsoft δεν θα απαιτούν τη χρήση ενός high end PC, αλλά μίας λιγότερο ισχυρής πρότασης.

Τα ελάχιστα specs, σύμφωνα με την Microsoft για τους υπολογιστές που θα μπορούν να συνεργάζονται με τα κράνη VR και AR περιλαμβάνουν επεξεργαστή Intel Mobile Core i5 Dual-Core, ενσωματωμένη GPU Intel HD Graphics 620 (GT2) με DirectX 12, μνήμη RAM 8GB+ Dual Channel, θύρα HDMI 1.4, 100 GB χώρο στο σκληρό, USB 3.0 Type-A ή USB 3.1 Type-C Port και συνδεσιμότητα Bluetooth 4.0. Οι απαιτήσεις δεν είναι καθόλου υπερβολικές και δείχνουν ότι η Microsoft στοχεύει σε ένα περισσότερο μαζικό κοινό.

Όπως αναφέρει το τεχνολογικό site Pestaola.gr, τα κράνη VR και AR της Microsoft για τους υπολογιστές με Windows 10 εκτιμάται ότι θα είναι διαθέσιμα από τον Φεβρουάριο του 2017 και έπειτα, ενώ θα μπορούν να υποστηρίζουν περισσότερες από 20.000 Universal Windows 10 εφαρμογές, βίντεο 360 μοιρών, ολογραφικά βίντεο και περιεχόμενο Web VR στον Microsoft Edge browser.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 4 =