αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑMicrosoft και Intel συνεργάζονται για το φιλόδοξο Project Evo

Microsoft και Intel συνεργάζονται για το φιλόδοξο Project Evo

O κόσμος της τεχνολογίας μπαίνει σε μια εποχή όπου οι συνεργασίες γίνονται ο κανόνας, όπως αποδεικνύει η πρόσφατη συνεργασία μεταξύ Intel και Microsoft.

To Project Evo, όπως ονομάζεται η συνεργασία μεταξύ της Microsoft και της Intel έχει ως στόχο της την ευρύτερη συνεργασία τους στο πεδίο της αλληλεπίδρασης ανθρώπου και υπολογιστή, σε μία προσπάθεια να γίνει πιο εύκολη και άμεση η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων και των μηχανών τους, μέσα από μία ευρεία γκάμα εφαρμογών και άλλων περιφερειακών.

Σύμφωνα με το Digital Trends, η συνεργασία αυτή μεταξύ της Intel και της Microsoft θα έχει ως πρώτο αποτέλεσμα τη δημιουργία προτάσεων που θα ανταγωνιστούν τόσο το Google Now όσο και το Amazon Echo. Σύμφωνα με την Microsoft, οι μελλοντικές Windows 10 συσκευές θα έχουν τη δυνατότητα να δέχονται εντολές μέσω της Cortana, ακόμα και από μεγάλη απόσταση, με σκοπό να εκτελέσουν μία λειτουργία.

Όπως αναφέρει το τεχνολογικό site Pestaola.gr, το Project Evo της Intel και της Microsoft δεν περιορίζεται μόνο στο πεδίο των φωνητικών εντολών, καθώς ασχολείται και με το πεδίο της ενισχυμένης πραγματικότητα, το οποίο φαίνεται να ενδιαφέρει εντόνως την Microsoft. Και το πεδίο του gaming αναμένεται να επηρεαστεί από τα όσα θα δημιουργηθούν στο πλαίσιο του Project Evo.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × five =