αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑMi 5C: Έρχεται το οικονομικό μοντέλο της Xiaomi με 12MP κάμερα

Mi 5C: Έρχεται το οικονομικό μοντέλο της Xiaomi με 12MP κάμερα

Η Xiaomi συνηθίζει τα τελευταία χρόνια να κυκλοφορεί μια έκδοση “C” των ναυαρχίδων της, η οποία αν και θυμίζει τα κορυφαία μοντέλα της εταιρείας οπτικά, βασίζεται σε υποδεέστερο hardware και έχει χαμηλότερη τιμή.

Το Xiaomi Mi 5C είναι η επόμενη τέτοια συσκευή της εταιρείας, που μόλις πρόσφατα έλαβε την πιστοποίηση 3C, γεγονός που σημαίνει ότι σύντομα θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων λιανικής στην Κίνα.

Η παραπάνω πληροφορία συνοδεύεται και από μια νέα διαρροή στοιχείων σχετικά με το hardware του επερχόμενου smartphone, αλλά και φωτογραφίες του, που δημοσιεύτηκαν από το Gizchina.

Αναλυτικότερα, το Mi 5C θα ενσωματώνει το SoC Snapdragon 625 [που κατασκευάζεται στα 14 nm], 3 GB μνήμης RAM και 64 GB χώρου αποθήκευσης. Επιπλέον, θα διαθέτει κύρια κάμερα με αισθητήρα των 12 ΜΡ και εμπρόσθια στα 8 ΜΡ. Όσον αφορά στο λογισμικό, θα τρέχει το MIUI 8 – δηλαδή το παραμετροποιημένο περιβάλλον χρήστη της Xiaomi, το οποίο -φυσικά- βασίζεται στο Android.

Όπως σημειώνει το Pc Magazine, το τηλέφωνο αναμένεται να κυκλοφορήσει το αργότερο τον Μάρτιο, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την τιμή του. Εκτιμάται πάντως ότι θα κοστίζει λιγότερο από €250.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − 9 =