αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑMeta Verified: «Πρεμιέρα» για το μπλε τικ σε Facebook και Instagram στις ΗΠΑ- Τι δυνατότητες δίνει στον χρήστη

Meta Verified: «Πρεμιέρα» για το μπλε τικ σε Facebook και Instagram στις ΗΠΑ- Τι δυνατότητες δίνει στον χρήστη

Το επί πληρωμή σύστημα πιστοποίησης του Facebook και του Instagram έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στις ΗΠΑ. Ο λόγος για το σύστημα Meta Verified που σου δίνει πρόσθετα πλεονεκτήματα, όπως ένα μπλε τικ, προστασία έναντι λογαριασμών που προσποιούνται εσένα και άμεση πρόσβαση στην τεχνική υποστήριξη.

Η τιμή στα 11.99 δολάρια και 14.99 δολάρια το μήνα στις φορητές συσκευές.

meta verified

Για να εγγραφείτε και να γίνετε Meta Verified, θα πρέπει να είστε 18+ ετών και να παραθέσετε μια κρατική ταυτότητα που να ταιριάζει με το όνομα και τη φωτογραφία που έχετε στο Facebook ή το Instagram.

Ωστόσο, η αμερικανική έκδοση του συστήματος Meta verified δεν θα αυξήσει την ορατότητα των posts και την απήχηση όπως συμβαίνει με την έκδοση του συστήματος για την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Εκτός από την πληρωμή του εν λόγου ποσού για να είναι επιβεβαιωμένος ο λογαριασμός σου χρειάζεται να εισάγεις μια φωτογραφία της ταυτότητας, να έχεις ενεργοποιημένο το σύστημα two factor authentication, ενώ δεν θα μπορείς να αλλάξεις το username, το όνομα του προφίλ, την ημερομηνία γέννησης ή την φωτογραφία εκτός και αν ακολουθήσεις ξανά την διαδικασία επιβεβαίωσης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 + 1 =