αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑMeta accounts: Έτσι θα μπορείς να μπεις στο Metaverse χωρίς να χρησιμοποιείς το Facebook προφίλ σου

Meta accounts: Έτσι θα μπορείς να μπεις στο Metaverse χωρίς να χρησιμοποιείς το Facebook προφίλ σου

Αφότου ήρθε αντιμέτωπη με την γενική κατακραυγή των χρηστών όταν έθεσε ως προαπαιτούμενο τον λογαριασμό Facebook για να χρησιμοποιήσει κανείς τις VR συσκευές της, η Meta αποφάσισε να προσφέρει μια εναλλακτική επιλογή. Η εταιρεία ανακοίνωσε τα Meta accounts, δηλαδή social λογαριασμούς που θα μπορεί να δημιουργήσει ο χρήστης αποκλειστικά για την συμμετοχή του στο περίφημο metaverse, χωρίς να συνδέει αυτόν που διατηρεί ενδεχομένως στο Facebook.

GIF of Meta Horizon profile privacy options in mobile app

Από τον Αύγουστο οι χρήστες θα μπορούν να στήσουν τον Meta λογαριασμό τους δηλώνοντας όνομα, διεύθυνση email, αριθμό τηλεφώνου, πληροφορίες για τρόπο χρέωσης (τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας) και ημερομηνία γεννήσεως. Έπειτα θα γίνεται η επιλογή του username, η φωτογραφία προφίλ και το avatar.

Η Meta τονίζει ότι όλες αυτές οι πληροφορίες θα είναι απόλυτα ιδιωτικές, άρα δεν θα μπορεί να τις δει κανένας άλλος χρήστης, το προφίλ θα είναι αποκλειστικό για χρήση στο metaverse και θα υπάρχει σύστημα σε στυλ Twitter με followers. Ο χρήστης θα έχει την επιλογή να γυρίσει το προφίλ του σε ιδιωτικό ούτως ώστε να το βλέπουν μόνο όσοι είναι φίλοι του ή να το αφήσει ανοικτό και να συνδέσει τους υπάρχοντες λογαριασμούς Facebook ή/και Instagram.

Πηγή: techgear.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × two =