αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο πείραμα της Mercedes: Χρεώνει συνδρομή 1.200 δολαρίων στους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων της, αν θέλουν… να πάνε πιο γρήγορα

Το πείραμα της Mercedes: Χρεώνει συνδρομή 1.200 δολαρίων στους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων της, αν θέλουν… να πάνε πιο γρήγορα

Τη δυνατότητα να «ξεκλειδώσουν» λειτουργία για μεγαλύτερη επιτάχυνση θα έχουν οι αγοραστές των ηλεκτρικών σεντάν της Mercedes, υπό την προϋπόθεση όμως ότι θα είναι διατεθειμένοι να πληρώνουν ετήσια συνδρομή αξίας 1.200 δολαρίων.

Πρόκειται για ένα νέο εγχείρημα της αυτοκινητοβιομηχανίας για προσέλκυση των αγοραστών που λατρεύουν την ταχύτητα, αλλά και τη διασφάλιση συνεχούς ροής εσόδων. Όπως μεταδίδει το entrepreneur.com, η συνδρομή των 1.200 $ θα αυξήσει τη μέγιστη ιπποδύναμη και τη ροπή του αυτοκινήτου και θα του επιτρέψει να επιταχύνει από 0-60 mph έως και ένα δευτερόλεπτο πιο γρήγορα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, το όχημα θα μπορεί να επιταχύνει αισθητά ταχύτερα και με μεγαλύτερη ισχύ.

Αυτή η λειτουργία, η οποία δεν απαιτεί πρόσθετο εξοπλισμό αλλά αντιθέτως απλώς θα «ξεκλειδώνει» στα οχήματα, αφορά τα ηλεκτρικά μοντέλα Mercedes EQ EQE και Mercedes EQ EQS.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × two =