αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑMega: Στις 7 Δεκεμβρίου ξεκινά σταδιακά η άρση του lockdown. Ξεκίνημα με το άνοιγμα όλων των σχολείων

Mega: Στις 7 Δεκεμβρίου ξεκινά σταδιακά η άρση του lockdown. Ξεκίνημα με το άνοιγμα όλων των σχολείων

Στις αρχές του Δεκεμβρίου, όπως όλα δείχνουν, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την άρση του lockdown στη χώρα μας, με την αρχή να γίνεται, όπως ήταν αναμενόμενο, από τα σχολεία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, η κυβέρνηση έχει στο τραπέζι το σχέδιο για το άνοιγμα των σχολείων όλων των βαθμίδων στις 7 Δεκεμβρίου.

Φυσικά, όπως πάντα, το σχέδιο θα εφαρμοστεί, εφόσον δεν υπάρξουν δραματικές ανατροπές εντός των επόμενων 2-3 ημερών.

Τα σχολεία αναμένεται να λειτουργήσουν έως την ημερομηνία που θα κλείσουν για τις διακοπές των Χριστουγέννων, η οποία όμως δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Ακόμα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του MEGA, στα σχολεία αναμένεται να γίνονται σε σταθερή βάση χιλιάδες τεστ, ούτως ώστε να φαίνεται καθημερινά ποιο θα είναι το ιικό φορτίο που τυχόν μπορεί να υπάρχει εκεί.

Τέλος, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, το άνοιγμα της εστίασης αναμένεται να έρθει λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση σχεδιάζει να επιτρέψει το άνοιγμα των εστιατορίων στις 21 Δεκεμβρίου.

Ο λόγος που επιλέχθηκε η συγκεκριμένη μέρα είναι ότι από την κυβέρνηση δεν θέλουν να ανοίξουν τα εστιατόρια το Σαββατοκύριακο, όπου πιθανώς θα είχε πολύ περισσότερο κόσμο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × two =