αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤα Media Markt κάνουν άμεση παράδοση. Δωρεάν παράδοση για online παραγγελίες, ως 22 Μαρτίου

Τα Media Markt κάνουν άμεση παράδοση. Δωρεάν παράδοση για online παραγγελίες, ως 22 Μαρτίου

Η νέα εποχή της MediaMarkt στον κλάδο των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών είναι εδώ και μας καλεί να κάνουμε μια ακόμα κίνηση Smart και να «μείνουμε σπίτι». Έχοντας πάντα στο επίκεντρο τους καταναλωτές της, η MediaMarkt εξασφαλίζει άμεση παράδοση σε όλη την Ελλάδα σε κάθε ηλεκτρονική ή τηλεφωνική παραγγελία, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Επιπλέον, η εταιρεία με συνέπεια και ευθύνη, ενισχύει την εμπειρία των online αγορών της και προσφέρει μέχρι και τις 22 Μαρτίου δωρεάν παράδοση σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος mediamarkt.gr:

  • Κράτησε τα τρόφιμα σου φρέσκα για όσο χρειαστεί : Όλα τα προϊόντα ψύξης (ψυγεία, καταψύκτες, κτλ.) με έκπτωση έως 40%, έως 48 άτοκες δόσεις.
  • Προσέχουμε όλη την οικογένεια: Όλα τα προϊόντα προσωπικής υγιεινής (θερμόμετρα, πιεσόμετρα, κτλ) με έκπτωση έως 40%.
  • Κρατάμε την ατμόσφαιρα καθαρή : Ιονιστές, Αφυγραντήρες, Ατμοκαθαριστές και Air Condition με όφελος έως 40%, έως 48 άτοκες δόσεις.
  • Εξοπλίζουμε το σπίτι μας για ό,τι χρειαστούμε : Τεράστια ποικιλία οικιακών συσκευών, τηλεοράσεων, είδη σπιτιού, μικροσυσκευών, ειδών προσωπικής φροντίδας, σε τιμές που δεν ξανάγιναν.
  • Σε βοηθάμε να εργαστείς από το σπίτι σου: Η πιο μεγάλη ποικιλία στις καλύτερες τιμές σε laptops, οθόνες, εκτυπωτές, περιφερειακά, web cameras, smartphones & αξεσουάρ για τηλεργασία.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 + 14 =