αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑMcDonald’s: «Έπεσε» το σύστημα και μπλόκαραν οι παραγγελίες σε διάφορες χώρες

McDonald’s: «Έπεσε» το σύστημα και μπλόκαραν οι παραγγελίες σε διάφορες χώρες

Τα συστήματα της McDonald’s υπέστησαν τεχνική βλάβη την Παρασκευή, η οποία άφησε πελάτες σε ορισμένα μέρη του κόσμου χωρίς δυνατότητα να παραγγείλουν φαγητό.

«Είμαστε ενήμεροι για μια διακοπή λειτουργίας των ηλεκτρονικών συστημάτων μας, η οποία επηρέασε τα εστιατόριά μας. Το ζήτημα έχει ήδη αρχίσει να επιλύεται», δήλωσε εκπρόσωπος της McDonald’s. «Ευχαριστούμε τους πελάτες μας για την υπομονή τους και ζητούμε συγγνώμη για οποιαδήποτε ταλαιπωρία μπορεί να έχει προκληθεί». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το περιστατικό «δεν σχετίζεται με κάποιο κυβερνο-ασφάλεια».

Η διακοπή λειτουργίας εντοπίστηκε αρχικά από το αυστραλιανή παράρτημα της αλυσίδας fast-food, η οποία δήλωσε ότι εργάζεται για την επίλυση του προβλήματος το συντομότερο δυνατό. Περίπου στις 6.45 π.μ. ώρα Ελλάδας, η McDonald’s Αυστραλίας δήλωσε στο X ότι τα περισσότερα εστιατόρια της είχαν ανοίξει ξανά.

Σύμφωνα με το SkyNews, πελάτες της McDonald’s ανέφεραν ότι απομακρύνθηκαν από τα εστιατόρια σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 3 =