αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑMate 20 RS: H πολυτελής έκδοση της ναυαρχίδας της Huawei (και κάνει πολύ ακριβά)

Mate 20 RS: H πολυτελής έκδοση της ναυαρχίδας της Huawei (και κάνει πολύ ακριβά)

H Huawei συνεχίζει και στο Λονδίνο την παράδοση συνεργασίας με το Porsche Design brand, αποκαλύπτοντας το PORSCHE DESIGN HUAWEI Mate 20 RS.

Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα Mate 20 Pro, με μικρές διαφορές σε κατασκευή και εμφάνιση, αλλά και στα specs. Είναι παχύτερο (9,7 έναντι 8,6 mm), ελαφρύτερο κατά 2 γραμμάρια (187 έναντι 189) και το πίσω μέρος του είναι αυτό που “τραβάει” την προσοχή σε σχέση με το Pro, καθώς αντί για κρύσταλλο σε όλη την επιφάνειά της, συνδυάζει κρύσταλλο με δερμάτινη επένδυση. Μια κεντρική, κάθετη “λωρίδα” καλύπτεται από γυαλί (και μέσα της βρίσκεται το camera module), ενώ εκατέρωθεν έχουμε δύο κάθετες λωρίδες με δερμάτινη επένδυση, μαύρου ή κόκκινου χρώματος.

Από εκεί και πέρα, οι μόνες διαφορές στο εσωτερικό του αφορούν τον αποθηκευτικό χώρο (έρχεται με 256 ή 512GB, σε αντίθεση με τα 128GB του Mate 20 Pro) και τη RAM (8GB, χωρίς 6GB έκδοση όπως το Mate 20 Pro).

Και φυσικά, διαφορετική είναι η τιμή του, καθώς αποτελεί ένα πολύ premium μοντέλο και έτσι θα χρειαστούν €1.695 ή €2.095 για να το αποκτήσετε (ανάλογα με την έκδοση 256/512GB), σε κάποια από τις ευρωπαϊκές χώρες που θα διατίθεται (“ερωτηματικό” για την Ελλάδα).

Τέλος, στη συσκευασία του θα βρείτε επιπλέον (σε σχέση με τη συσκευασία του Pro) μια δερμάτινη θήκη, ένα “Leather Rear Cover Care Card” και μια “VIP card”(που μάλλον προσφέρει πρόσβαση σε “exclusive” παροχές της Huawei), αλλά και φορτιστές UK+EU, για όσους ταξιδεύουν συχνά.

Πηγή: Digitallife.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine − three =