αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑMaskFone: Ένα Bluetooth headset σε μια μάσκα. Με μικρόφωνο και ακουστικά

MaskFone: Ένα Bluetooth headset σε μια μάσκα. Με μικρόφωνο και ακουστικά

Αν είσαι από αυτούς που δυσκολεύονται να μιλήσουν στο κινητό ενώ είναι κάπου έξω και φορούν μάσκα, τότε η παρακάτω high-tech μάσκα ίσως σε ενδιαφέρει. Η Binatone, αντιμετωπίζει το πρόβλημα της «σκεπασμένης ομιλίας μέσω της μάσκας» με το MaskFone, το οποίο είναι ουσιαστικά ένα Bluetooth ηχείο και ακουστικά ραμμένα σε μια μάσκα υφάσματος που παίρνει ένθετα μάσκες τύπου N95. Δεν μπορεί να πλυθεί – μιας και είναι ένα ακουστικό Bluetooth – αλλά είναι τουλάχιστον ανθεκτικό στο νερό (IPX5) και χρησιμοποιεί φίλτρα μίας χρήσης.

Όπως διαβάζουμε στο Pc Magazine, το MaskFone έχει ένα μικρόφωνο στο κομμάτι μπροστά στο πρόσωπο και δύο ακουστικά που κρέμονται από καλώδια γύρω στα αυτιά. Τα καλώδια του ακουστικού ενσωματώνονται με τα χερούλια της μάσκας, οπότε τα καλώδια δεν πέφτουν στα αυτιά σας. Η μάσκα διατίθεται σε μικρά και μεγάλα μεγέθη, με τρία μεγέθη ακουστικών. Η Binatone λέει ότι έχει διάρκεια ζωής μπαταρίας 12 ωρών.

MaskFone Diagram

Κοστίζει 49,99 δολάρια και η Binatone πωλεί πέντε φίλτρα N95 για 19,99 δολάρια ή 30 PM2,5 φίλτρα για 19,99 δολάρια.

Τα ακουστικά δεν επιλύουν απαραίτητα το πρόβλημα (δεν είναι δύσκολο να φορέσετε ακουστικά με μία απλή μάσκα), αλλά το μικρόφωνο μπορεί. Όλο αυτό εξαρτάται από το εάν αισθάνεστε ότι έχετε πρόβλημα με τις τηλεφωνικές σας κλήσεις λόγω του υλικού της μάσκας σας μπροστά από το στόμα σας.

Μαζί με το MaskFone, η Binatone υπόσχεται ένα «MegaFone», το οποίο «θα είναι πλήρως εξοπλισμένο με έναν αποσπώμενο προβολέα φωνής που προσφέρει λειτουργία “walkie talkie” για φωνητική προβολή και αμφίδρομη ομιλία». Δεν έδωσαν ημερομηνία κυκλοφορίας ή τιμή για αυτό το προϊόν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 5 =