αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑMarketwatch: Τρία σπίτια που μπορείς να αγοράσεις τώρα σε δημοφιλή Ελληνικά νησιά, με κάτω από 90.000 ευρώ (Εικόνες)

Marketwatch: Τρία σπίτια που μπορείς να αγοράσεις τώρα σε δημοφιλή Ελληνικά νησιά, με κάτω από 90.000 ευρώ (Εικόνες)

Μπορεί η αγορά ενός σπιτιού σε Ελληνικό νησί να φαίνεται ως μια… εξαιρετικά ακριβή κίνηση, ωστόσο διαφορετική άποψη έχει το Marketwatch. Το αμερικανικό δίκτυο σε νέο άρθρο του περιγράφει την Ελλάδα σαν έναν ιδανικό προορισμό για όσους θέλουν να ζήσουν στο εξωτερικό.

«Παρά τα πρόσφατα οικονομικά προβλήματα, όλα τα πράγματα που κάνουν την Ελλάδα και τα νησιά της (227 εκ των οποίων κατοικούνται) τόσο ιδιαίτερη και τόσο ελκυστική, είναι ακόμα εκεί», τονίζει το δημοσίευμα.

«Αγαπημένος προορισμός διακοπών για τους Ευρωπαίους από παλιά, τα πιο δημοφιλή ελληνικά νησιά υποδέχονται και εντυπωσιάζουν τους ξένους εδώ και δεκαετίες», προσθέτει.

Μάλιστα, παραθέτει 3 σπίτια που μπορείς να αγοράσεις σε Ελληνικά νησιά με τιμές κάτω από 105.000 δολάρια (περίπου 90.000 ευρώ).

Στις Πεταλούδες της Ρόδου

Τιμή: 75.000 ευρώ (88.700 δολάρια)

Η κατοικία με το ένα υπνοδωμάτιο και το ένα μπάνιο διαθέτει ανοικτή κουζίνα και μία μικρή βεράντα. Απέχει 30 λεπτά από την πόλη της Ρόδου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για προσωπική χρήση ή για βραχυχρόνιες μισθώσεις.

marketwatch-agoraste-spiti-se-elliniko-nisi-me-ligotera-apo-90-000-eyro0

Στο Μαλεβίζι της Κρήτης

Τιμή: 85.000 ευρώ (100.500 δολάρια)

Μεζονέτα δύο υπνοδωματίων και ενός μπάνιου με ανοικτή κουζίνα στον νομό Ηρακλείου, είναι μέρος συγκροτήματος που μοιράζεται μία πισίνα και ένα τζακούζι. Πωλείται επιπλωμένη, επομένως είναι έτοιμη για όποιον θέλει να μετακομίσει ή να την νοικιάσει.

marketwatch-agoraste-spiti-se-elliniko-nisi-me-ligotera-apo-90-000-eyro1

Στην Επίσκεψη της Κέρκυρας

Τιμή: 89.000 ευρώ (105.200 δολάρια)

Πρόσφατα ανακαινισμένη κατοικία με ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο, απέχει ελάχιστα με τα πόδια από τα εστιατόρια και τα μπαρ του χωριού.

marketwatch-agoraste-spiti-se-elliniko-nisi-me-ligotera-apo-90-000-eyro2

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 − two =