αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑMark Cuban: «Το παράλληλο project που μπορεί να φέρει εύκολα λεφτά σε όποιον είναι από 14 ετών και πάνω»

Mark Cuban: «Το παράλληλο project που μπορεί να φέρει εύκολα λεφτά σε όποιον είναι από 14 ετών και πάνω»

Ο Mark Cuban ξεκίνησε από το μηδέν. Και πλέον είναι δισεκατομμυριούχος. Σύμφωνα με το Forbes, έχει μια περιουσία που φτάνει στα 3,3 δισ. δολάρια.

Μπορεί τώρα να έχει στα χέρια του μερικές μεγάλες επιχειρήσεις, ωστόσο ο Cuban πάντα είχε τον… μαγικό τρόπο να βγάζει χρήματα. Δεν είναι τυχαίο, ότι όταν ακόμα ήταν παιδί έβγαζε χρήματα πουλώντας κάρτες μπέιζμπολ. «Έχω παλαιές αναμνήσεις, από τότε που επανασυσκέυαζα κάρτες μπέιζμπολ και τις πούλαγα» λέει ο ίδιος στο ABC.

Ο διάσημος επενδυτής έχει μια ιδέα η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, μπορεί να φέρει εύκολα χρήματα σε όποιον αποφασίσει να ασχοληθεί σοβαρά. Και μάλιστα έχει κάνει ένα tweet για να την μοιραστεί με όλους.

«[Κατά την ειλικρινή μου γνώμη] τα ευκολότερα χρήματα αυτήν τη στιγμή για οποιονδήποτε 14 ετών και άνω, μπορούν να έρθουν αν γίνει ειδικός στο Amazon Alexa και στο Google Home και σε κάθε συμβατή συσκευή» έγραψε ο Cuban. Και συμπλήρωσε: «Μετά θα προσφερόμουν να συμβουλεύσω και να διαμορφώσω τα σπίτια όλων όσων ξέρω, και όλων όσων ξέρουν οι ίδιοι».

Με απλά λόγια ο Mark Cuban προσπαθεί να δει μπροστά. Θεωρεί ότι οι έξυπνες τεχνολογίες τέτοιου τύπου θα μπουν σε κάθε σπίτι στο προσεχές μέλλον και θα παίζουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα των ανθρώπων. Έτσι, όποιος κινηθεί γρήγορα και γίνει expert σε αυτές, θα έχει ένα προβάδισμα. Και φυσικά θα βγάλει χρήματα. Το επίσης θετικό σε αυτή την περίπτωση, είναι ότι δεν χρειάζεται απαραίτητα να αφήσεις την πρωινή δουλειά σου από την Day 1, αλλά να χτίσεις το παράλληλο project σου και να πορευτείς βήμα- βήμα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 − 5 =