αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑMark Cuban: Αυτό είναι το μόνο πράγμα που μπορείς να ελέγξεις στη ζωή και να σε κάνει πετυχημένο

Mark Cuban: Αυτό είναι το μόνο πράγμα που μπορείς να ελέγξεις στη ζωή και να σε κάνει πετυχημένο

Μεταξύ της δικής του επιχειρηματικής επιτυχίας και των επενδύσεών του σε εκατοντάδες startups, ο Mark Cuban γνωρίζει τι χρειάζεται για να είναι κάποιος εξαιρετικά επιτυχημένος.

Υπάρχει ένα χαρακτηριστικό που πρέπει να καλλιεργήσεις πάνω από όλα τα άλλα αν θέλεις να είσαι και εσύ επιτυχημένος, λέει.

«Το μόνο πράγμα στη ζωή που μπορείς να ελέγξεις είναι η προσπάθειά σου», είπε πρόσφατα ο Cuban,  σε ένα video post στο LinkedIn που δημοσιεύτηκε από τον επιχειρηματία και επενδυτή VC, Randall Kaplan.

«Και το να είσαι πρόθυμος να το κάνεις είναι τεράστιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το κάνουν».

Το να καταβάλλεις προσπάθεια σημαίνει να υπερβαίνεις ό,τι απαιτείται για την επίλυση προβλημάτων, ακόμη και όταν δεν σου το ζητούν – πέρα από τις συνήθεις ευθύνες της δουλειάς σου, είπε ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος. Παίρνετε την πρωτοβουλία και εξαντλείτε κάθε δυνατή επιλογή για να βρείτε απαντήσεις.

Αυτή η ποιότητα είναι κάπως σπάνια, πρόσθεσε.

Η συμβουλή του για όποιον δεν κάνει το παραπάνω βήμα: «Μην κάνετε αίτηση για να δουλέψετε μαζί μου».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − 15 =