αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑMarcus Lemonis: Δεν έχεις ισορροπία προσωπικής- επαγγελματικής ζωής; Σταμάτα να παραπονιέσαι αν είσαι επιχειρηματίας

Marcus Lemonis: Δεν έχεις ισορροπία προσωπικής- επαγγελματικής ζωής; Σταμάτα να παραπονιέσαι αν είσαι επιχειρηματίας

Είναι ένας από τους πιο γνωστούς επενδυτές στον κόσμο. Επίσης γνωστός από τις συμμετοχές του σε τηλεοπτικά business shows. Ο ελληνικής καταγωγής, Marcus Lemonis, έχει τις δικές του ιδιαίτερες απόψεις σχετικά με το πως μπορεί κάποιος να φτάσει στην επιτυχία. Και δεν διστάζει να τις εκφράζει ευθέως.

Κάτι τέτοιο κάνει και στο παραπάνω βίντεο. Όπου εξηγεί πως πράγματι αν είσαι επιχειρηματίας ή άνθρωπος που επενδύει σε επιχειρήσεις, πιθανότατα δεν θα έχεις ισορροπία προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. Αυτό έχει γίνει ακόμα πιο έντονο στην εποχή μας, όπου είμαστε συνεχώς «συνδεδεμένοι» με την επιχείρηση μας. Αφού υπάρχουν τα κατάλληλα digital εργαλεία. Παλιότερα τα πράγματα ήταν λίγο πιο εύκολα: Έφευγες π.χ. από το γραφείο στις 5:00 το απόγευμα και στην συνέχεια -θέλοντας και μη- είχε μόνο ένα τηλέφωνο στην διάθεση σου για να λάβεις πληροφορίες για την επιχείρηση σου. Τώρα είναι όλα… μπροστά στα μάτια σου, όπου κι αν είσαι.

Ο Marcus Lemonis εξηγεί ότι αν αποφασίσεις να μπεις στο μονοπάτι της επιχειρηματικότητας, η δουλειά πρέπει να γίνει κομμάτι του εαυτού σου. Να σου αρέσει να περνάς ώρες δουλεύοντας για το project σου. Και να πάψεις να παραπονιέσαι για αυτό. Βέβαια, κάνει και μια υποσημείωση ανάμεσα σε άλλα: Ότι είναι καλό να έχουμε ανθρώπους δίπλα μας, που δεν α μας αφήνουν… να το παρακάνουμε. Γιατί προφανώς η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × five =