αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑMarco Polo: Η εφαρμογή που μπορεί να γίνει το νέο Snapchat (και το λέει το Business Insider)

Marco Polo: Η εφαρμογή που μπορεί να γίνει το νέο Snapchat (και το λέει το Business Insider)

Πολλές εφαρμογές σε όλο τον κόσμο θέλουν να καταγράψουν το δικό τους success story, στα βήματα γνωστών «γιγάντων», όπως το Snapchat. Έχει όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όταν κάνει μια τέτοια αναφορά το Business Insider. Μιλάμε για την νέα εφαρμογή Marco Polo την οποία ίσως λίγοι γνωρίζουν στην Ελλάδα, ωστόσο όπως εκτιμά το επιχειρηματικό site, αυτή μπορεί να γίνει το νέο Snapchat.

Το Marco Polo app, είναι μια εφαρμογή που πάει στην γνωστή πετυχημένη συνταγή: Ανταλλαγή βίντεο-μηνυμάτων τα οποία διαρκούν λίγα δευτερόλεπτα. Και εδώ, μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου λίστα με φίλους και να ανταλλάξεις στη συνέχεια υλικό. Μπορείς επίσης να βάλεις ειδικά φίλτρα στα βίντεο σου ή να «ζωγραφίσεις» πάνω σε αυτά. Με την εφαρμογή να σε ειδοποιεί, όταν ο παραλήπτης δει το μήνυμα σου.

Όπως σημειώνει το Business Insider, η εφαρμογή Marco Polo έχει 4,4 rating (μέγιστο είναι το 5) στο Google Play Store, ενώ ακριβώς από κάτω έχει συγκεντρώσει πάνω από 84.000 σχόλια χρηστών. Κάτι που δείχνει το έντονο ενδιαφέρον αλλά και την περιέργεια πολλών ανθρώπων για να τη δοκιμάσουν. Παράλληλα, είναι μέσα στο TOP-10 των δωρεάν εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης στο App Store.

Η σημαντικότερη διαφορά της με το Snapchat, είναι ότι εδώ τα βίντεο που ανταλλάσσουν οι χρήστες αποθηκεύονται, δημιουργώντας έτσι ένα ιστορικό στο chat. Φυσικά, αν ένας χρήστης θέλει να διαγράψει κάτι, έχει την επιλογή να το κάνει. Η εφαρμογή είναι στον «αέρα» εδώ και περίπου 1 χρόνο και έχει δημιουργηθεί από μια εταιρία που ονομάζεται Joya Communications.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 + 9 =