αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑMADO: Η διάσημη αλυσίδα καφέ της Τουρκίας έρχεται στην Ελλάδα

MADO: Η διάσημη αλυσίδα καφέ της Τουρκίας έρχεται στην Ελλάδα

Ως μια ευκαιρία για επενδύσεις, φαίνεται πως βλέπουν την Ελλάδα οι επιχειρηματίες της Τουρκίας. Και αυτό καταγράφεται για ακόμα μια φορά, με μια κίνηση που αναμένεται να γίνει στα βόρεια της χώρας μας. Συγκεκριμένα, η μεγαλύτερη αλυσίδα καφεζαχαροπλαστείων της Τουρκίας Mado, καταφθάνει στη Θεσσαλονίκη στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Τα δυο καταστήματα στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκονται στην οδό Βενιζέλου 8 και στη Λεωφ. Νίκης 65. Η αλυσίδα καφέ και παγωτού είναι σύμβολο στην γείτονα, αφού συγκεντρώνει καθημερινά εκατοντάδες επισκέπτες. Ξεκίνησε από ένα μικρό κατάστημα στην Κωνσταντινούπολη και έχει ταξιδέψει τη φήμη της μέχρι το Ντουμπάι, τη Σαουδική Αραβία, την Κύπρο, την Αυστραλία, το Χονγκ Κονγκ, τη Νότια Κορέα και τη Βουλγαρία.

Όπως είχε ανακοινωθεί στις αρχές του χρόνου, στόχος της αλυσίδας είναι η επέκτασή τους στην Αθήνα, σε δημοφιλή τουριστικά ελληνικά νησιά και άλλες βαλκανικές χώρες. Πέραν της εμπορικής της παρουσίας, η MADO επέλεξε να δημιουργήσει στην Ελλάδα και δη στη Θεσσαλονίκη τη MADO Ευρώπης, ώστε να επιχειρήσει από εκεί το άνοιγμά της στις βαλκανικές αγορές.

Όπως σημειώνει το Fortune Greece, η Mado διατηρεί περισσότερα από 400 καταστήματα, τα 300 εξ αυτών στην Τουρκία και τα υπόλοιπα σε άλλες χώρες, όπως η Αυστραλία, η Ρωσία, το Ντουμπάι, η Μαλαισία, το Αζερμπαϊτζάν, η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three − 1 =