αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑMετάφραση σε live χρόνο στο Google Meet

Mετάφραση σε live χρόνο στο Google Meet

Ξεκίνησε επίσημα η λειτουργία live μετάφρασης στο Google Meet.

Τι θα περιλαμβάνει: Θα μεταφράζονται αυτόματα όσα λέγονται από τους συνομιλητές από τη μία γλώσσα στην άλλη και θα παρουσιάζονται σε λεζάντες κατά τη διάρκεια των τηλεδιασκέψεων. Οι μεταφρασμένες λεζάντες μπορούν να προβληθούν στο Google Meet στον desktop και στις εφαρμογές Meet για κινητά.

Όπως λέει η Google, οι μεταφρασμένες λεζάντες μπορούν να φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες για συσκέψεις ή εκπαιδευτικές συναντήσεις με πολύγλωσσες ομάδες. Η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη στους συμμετέχοντες μιας σύσκεψης, εάν η σύσκεψη οργανώνεται από έναν χρήστη που χρησιμοποιεί την beta έκδοση ή την κατάλληλη έκδοση του Google Workspace.

Η λειτουργία μετάφρασης σε πραγματικό χρόνο διατίθεται για συσκέψεις που διοργανώνονται από άτομα με premium-end συνδρομή Workspace, συμπεριλαμβανομένων των Workspace Business Plus, Enterprise Standard, Enterprise Plus, Teaching & Learning Upgrade και Education Plus.

Δεν είναι διαθέσιμη για συσκέψεις που διοργανώνονται από Google Workspace Essentials, Business Starter, Business Standard, Enterprise Essentials, Google Workspace for Education Fundamentals, Google Workspace for Education Standard, Frontline και Nonprofits, καθώς και πελάτες G Suite Basic και Business. Δεν είναι επίσης διαθέσιμο για χρήστες με προσωπικούς λογαριασμούς Google.

Σε πρώτη φάση, η νέα λειτουργία θα μπορεί να μεταφράσει τα Αγγλικά σε Γαλλικά, Γερμανικά, Πορτογαλίκά και Ισπανικά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 + 13 =