αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑLyft: Η ανταγωνίστρια της Uber ετοιμάζεται να γίνει κερδοφόρα

Lyft: Η ανταγωνίστρια της Uber ετοιμάζεται να γίνει κερδοφόρα

Σε τροχιά κερδοφορίας είναι έτοιμη να μπει, όπως όλα δείχνουν, η εταιρία Lyft. Η οποία θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους ανταγωνιστές της Uber, αν και έχει φυσικά πολύ μικρότερο μέγεθος.

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάζει το Recode.net, τα έσοδα της για το 2016 έφτασαν τα 700 εκατ. δολάρια. Το σημαντικό είναι ότι «έχασε» 600 εκατ. δολάρια, μια επίδοση σαφώς καλύτερη από ένα έτος πριν, όταν και «έχασε» παραπάνω από το διπλάσιο των εσόδων της. Με απλά λόγια, οι πωλήσεις της εταιρίας έχουν πάρει σαφή ανοδική πορεία.

Ωστόσο, δεν είναι όλα ρόδινα για την Lyft. Σύντομα αναμένεται να μπει σε νέες πολιτείες των ΗΠΑ και είναι πιθανό να δούμε μια αύξηση στις ζημιές. Αφού θα επενδύσει χρήμα, ενώ θα πρέπει να γίνει πιο οικονομική έτσι ώστε να προσελκύσει οδηγούς και επιβάτες. Είναι σημείο- κλειδί τα κίνητρα που θα δώσει. Από την άλλη μεριά βέβαια, ειδικά από τις μεγάλες πολιτείες, θα έχει και σημαντικά έσοδα.

Επιθετική τακτική ακολουθεί και η Uber, η οποία παρέχει όλο και περισσότερα οικονομικά κίνητρα σε οδηγούς και επιβάτες. Έτσι λοιπόν δεν γίνεται να πορευτεί αλλιώς η Lyft. Μένει να δούμε πως θα εξελιχτεί αυτή η μάχη του «μικρού» με τον «μεγάλο» στο προσεχές μέλλον.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 1 =