αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑLuxury Yacht Parties: Η ελληνική εταιρεία που διοργανώνει πολυτελή events πάνω στην θάλασσα

Luxury Yacht Parties: Η ελληνική εταιρεία που διοργανώνει πολυτελή events πάνω στην θάλασσα

Η εταιρεία Luxury Yacht Parties με βάσεις την Αθήνα και τη Μύκονο δραστηριοποιείται στον χώρο του yachting και πιο συγκεκριμένα στον τομέα κοινωνικών εκδηλώσεων. Όπως αυτές γίνονται σε κτήματα, βίλες ή ξενοδοχεία, έτσι και η εταιρεία μεταφέρει την εκδήλωση στην καρδιά του καλοκαιριού, μέσα στη θάλασσα. Μετατρέπει το σκάφος σε έναν εντυπωσιακό χώρο με κύρια χαρακτηριστικά την απόλυτη πολυτέλεια και την υψηλή αισθητική, που σε συνδυασμό με την ποικιλία υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία, θα ζήσετε μοναδικές στιγμές, που σίγουρα θα σας μείνουν αξέχαστες. Όλες οι εκδηλώσεις μπορούν να γίνουν είτε εν πλω είτε με το σκάφος να παραμένει δεμένο στη μαρίνα.

Το πλήθος των εκδηλώσεων που η Luxury Yacht Parties μπορεί να πραγματοποιήσει σε σκάφος είναι ευρύ, όπως γάμος, βάπτιση, bachelor party, ρομαντικά ή επαγγελματικά δείπνα ακόμα και fashion shows καθώς επίσης και μια σειρά από αποκλειστικά event όπως ιδιωτικά, με προσκλήσεις ή επετειακά party.

Οι συνεργάτες της Luxury Yacht Parties έχουν αμέτρητες ιδέες να σας προτείνουν για κάθε όμορφη στιγμή της ζωής σας που θέλετε να ξεχωρίζει και θα φροντίσουν για την επιτυχία οποιασδήποτε εκδήλωσης επιλέξετε.

Το catering σε συνεργασία με γνωστό σεφ, αναλαμβάνει gourmet επιλογές και γαστρονομικές προτάσεις για κάθε γούστο. Η κάβα παρέχει εξιδεικευμένο τμήμα yachting για την εξυπηρέτηση των υψηλότερων απαιτήσεων. Οι ανθοσυνθέσεις για τη διακόσμηση τονίζουν την όλη οργάνωση, καθώς δίνουν στο σκάφος άλλο ύφος και αίσθηση του χώρου και φυσικά ο φωτισμός που αναλαμβάνει ο τεχνικός προκειμένου οι συνθήκες φωτισμού να είναι ιδανικές για την εκάστοτε εκδήλωση.

Η μουσική από επαγγελματία DJ θα σας «ταξιδέψει» με επιλογές για κάθε περίσταση και φυσικά δεν λείπουν και οι εκπλήξεις που ετοιμάζει η Luxury Yacht Parties κάθε φορά για τις εκδηλώσεις σας! Με την παρουσία βιολίστριας που παρουσιάζει ζωντανά μια μίξη με βιολί των τραγουδιών που παίζονται, δημιουργείται ένα θεαματικό περιβάλλον. Εφόσον ζητηθεί μπορείτε να έχετε και αποκλειστικά ζωντανή μουσική.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείψει από τις υπηρεσίες της Luxury Yacht Parties η φωτογραφική κάλυψη και η βιντεοσκόπηση των εκδηλώσεων ώστε να μπορείτε να τις μοιραστείτε με τους φίλους σας. Τέλος, θεωρώντας προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των καλεσμένων η Luxury Yacht Parties συνεργάζεται με εταιρεία πολυτελών αυτοκινήτων (λιμουζίνας, van, suv) με σοφέρ για την άνετη και ασφαλή μεταφορά σας στον προορισμό που εσείς θα υποδείξετε, με απόλυτο επαγγελματισμό και εχεμύθεια. Παρέχεται ακόμα και η δυνατότητα άφιξης στον χώρο της εκδήλωσης με ελικόπτερο.

Στον τομέα της ασφάλειας η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη προσοχή και γι’ αυτό, σε οποιαδήποτε εκδήλωση πραγματοποιείται, μια από τις καλύτερες εταιρίες φύλαξης θα μπορεί να βρίσκεται εφόσον το επιθυμείτε μέσα και έξω από το σκάφος για τον σκοπό αυτό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + 2 =