αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑLow cost αεροπορική εταιρία θα σε… χρεώνει έξτρα, αν θες άδεια θέση δίπλα σου

Low cost αεροπορική εταιρία θα σε… χρεώνει έξτρα, αν θες άδεια θέση δίπλα σου

Εντελώς διαφορετικά θα είναι τα δεδομένα στα αεροπορικά ταξίδια, όταν «ανοίξουν» μαζικά οι πτήσεις. Και οι εταιρίες ψάχνουν… πιθανούς και απίθανους τρόπους έτσι ώστε να επιβιώσουν οικονομικά.

Σύμφωνα με το Bloomberg, η low-cost αεροπορική εταιρεία Frontier Airlines θα παρουσιάσει την επιλογή “More Room” για τους επιβάτες από τις 8 Μαΐου. Θα επιτρέπει το booking μιας θέσης στο παράθυρο ή στο διάδρομο, με την εγγύηση πως η μεσαία θέση θα παραμείνει άδεια κατά τη διάρκεια της πτήσης. Η Frontier προωθεί τη συγκεκριμένη επιλογή ως έναν τρόπο να διαβεβαιώνεται ένας επιβάτης πως θα υπάρχει “περισσότερη απόσταση μεταξύ του και των υπόλοιπων επιβατών”.

Η εγγύηση της άδειας θέσης, ωστόσο, δεν είναι δωρεάν. Η εγγύηση “σχεδόν 21 ιντσών απόστασης” θα κοστίζει κατ’ ελάχιστον $39. Η επιλογή More Room μπορεί να φτάσει ακόμα και τα $89, αναλόγως τη διαδρομή που ακολουθεί η πτήση. Η Frontier προειδοποιεί, επιπλέον, πως η τιμολόγηση της επιλογής αυτής μπορεί να αλλάξει και πως μπορεί να διαθέσει μέχρι 18 τέτοιες θέσεις ανά πτήση.

https://www.rustourismnews.com/wp-content/uploads/2019/09/Frontier-Airlines.jpg
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 5 =