αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Lola»: Μια μπύρα από τον Πηνειό, είναι η ελληνική εκδοχή της κλασικής τσέχικης Pils

«Lola»: Μια μπύρα από τον Πηνειό, είναι η ελληνική εκδοχή της κλασικής τσέχικης Pils

Ο Πηνειός απέκτησε πρόσφατα τη δική του Ζυθοποιία και τη δική του μπύρα. Η «Lola» αποτελεί μια ελληνική εκδοχή της κλασικής τσέχικης Pils, παράγεται από τη Ζυθοποιία Πηνειού και είναι φρέσκια, απαστερίωτη μπύρα με βυνώδη γεύση, βοτανικά και πικάντικα αρώματα.

Η επίγευση της είναι ελαφρώς πικρή, πικάντικη και με μεγάλη διάρκεια, όπως ακριβώς αρμόζει σε μια κλασική τσέχικη Pils.

Η συγκεκριμένη μπύρα συνδυάζεται με σαλάτες, λευκά κρέατα (κοτόπουλο, γαλοπούλα), φρέσκα τυριά, λιπαρά ή τηγανιτά ψαρικά/θαλασσινά, βραστά λουκάνικα, ελαφρώς πικάντικα φαγητά, τηγανιτά, Λεμονόπιτα, γλυκά με φράουλες.

«Οι καλύτερες ιδέες γεννιούνται από τα πιο απλά πράγματα », αναφέρουν οι εμπνευστές της συγκεκριμένης μπύρας οι οποίοι επισημαίνουν ότι η ζυθοποίηση γίνεται με μεράκι και στις καλύτερες συνθήκες παραγωγής με υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Όπως διαβάζουμε στο Insider.gr, η Ζυθοποιία Πηνειού, ιδρύθηκε πριν λίγους μήνες από τους Βασίλη Ζάρκο, Γιώργο Πέτρου και Νίκο Πιτσιούλη και αποτελεί την πρώτη μικροζυθοποία της Λάρισας.

Έχει σαν στόχο, την παραγωγή και προώθηση φρέσκιας, απαστερείωτης μπύρας και μέχρι στιγμής τα προϊόντα της διατίθενται σε επιλεγμένα σημεία στο νομό Λαρίσης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 + twenty =