αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑLive your Myth in Greece: 7 στις 10 επιχειρήσεις επισιτισμού δεν έχουν καταβάλει το Δώρο στους εργαζομένους

Live your Myth in Greece: 7 στις 10 επιχειρήσεις επισιτισμού δεν έχουν καταβάλει το Δώρο στους εργαζομένους

Χριστούγεννα… χωρίς Δώρο Χριστουγέννων φαίνεται ότι θα κάνουν αρκετοί εργαζόμενοι στην Ελλάδα. Σύμφωνα με ανακοίνωση που έβγαλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό -Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ), περίπου 7 στις 10 επιχειρήσεις στον συγκεκριμένο κλάδο δεν έχουν καταβάλει το Δώρο.

«Για άλλη μια χρονιά γινόμαστε δέκτες καταγγελιών για τη μη καταβολή του ‘δώρου’ Χριστουγέννων εμπρόθεσμα!» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Να σημειώσουμε βέβαια, ότι στο σκηνικό που έχει δημιουργηθεί, δεν συνυπολογίζονται οι εργοδότες που καταβάλουν το Δώρο στους λογαριασμούς των εργαζομένων (για να αποφύγουν τυχόν καταγγελίες που συνεπάγονται αυτόφωρο), ωστόσο αμέσως μετά… το ζητούν πίσω, χέρι-με χέρι, και έτσι ουσιαστικά οι εργαζόμενοι δεν κρατούν τα χρήματα.

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΕΤ

«Στο ίδιο έργο θεατές…

Για άλλη μια χρονιά γινόμαστε δέκτες καταγγελιών για τη μη καταβολή του «δώρου» Χριστουγέννων εμπρόθεσμα! Ειδικότερα στον κλάδο του επισιτισμού με τα πρώτα στοιχεία-καταγγελίες που έχουμε στην Ομοσπονδία καταλήγουμε πως σχεδόν 7 στις 10 επιχειρήσεις δεν έχουν δώσει το «δώρο» στο προσωπικό!

Καλούμε τους συναδέλφους να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες προσφεύγοντας στα κατά τόπους σωματεία μας (όπου δεν υπάρχουν κατευθείαν στην Ομοσπονδία) για να κινηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται από τον νόμο καθώς όλοι γνωρίζουμε πως η μη καταβολή του Δώρου Χριστουγέννων είναι ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 + four =