αρχικηVIRALLive your Myth in Greece: Ασφαλτόστρωσαν μόνο τον μισό δρόμο… επειδή ήταν στα όρια του Δήμου

Live your Myth in Greece: Ασφαλτόστρωσαν μόνο τον μισό δρόμο… επειδή ήταν στα όρια του Δήμου

Δρόμος στην Άνω Γλυφάδα ασφαλτοστρώθηκε μισός επειδή βρίσκεται στα όρια με τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης και ανήκει διοικητικά και στους δύο δήμους.

Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΙ, η διαμάχη των δύο δήμων των νοτίων προαστίων ξέσπασε όταν το βράδυ της Τετάρτης που ξεκίνησαν τα έργα ασφαλτόστρωσης στο τελευταίο εκκρεμές κομμάτι της οδού Γούναρη, από τη διασταύρωση με την Παπανδρέου μέχρι εκείνη με την Κύπρου, ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, πήγε στο σημείο για να τα σταματήσει και κάλεσε και την αστυνομία.

Για να πέσουν οι τόνοι αποφασίστηκε η ασφαλτόστρωση της Γούναρη (από το ύψος της Παπανδρέου μέχρι την Κύπρου) να συνεχιστεί από το δήμο Γλυφάδας στο μισό του δρόμου μόνο.

Ο δήμος Γλυφάδας ανέφερε ότι είναι ο δήμος τους διατίθεται να προχωρήσει με δικά του έξοδα το έργο, ακόμα και αν αυτό υπάγεται στον γειτονικό δήμο, αρκεί όπως σημείωσε «να εκλείψουν οι εντάσεις και οι απειλές».

Πρόσθεσε ότι πρόσφατα, ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης πήγε με το Δήμο Αλίμου στα δικαστήρια για θέματα ορίων και ότι ελπίζει πως αυτή τη φορά θα πρυτανεύσει η λογική και θα αποφευχθεί η προσφυγή στα δικαστήρια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty + fourteen =