αρχικηVIRALLive your Myth in… Λάρισα: Απουσίαζαν 33 από τους 38 υπαλλήλους σε δημόσια υπηρεσία

Live your Myth in… Λάρισα: Απουσίαζαν 33 από τους 38 υπαλλήλους σε δημόσια υπηρεσία

Ένα κωμικοτραγικό σκηνικό έλαβε χώρα σε δημόσια υπηρεσία στην Λάρισα, στην οποία έγινε απροειδοποίητος έλεγχος από την προϊσταμένη αρχή. Στο συγκεκριμένο τμήμα υπηρετούν 38 υπάλληλοι, εκ των οποίων τη συγκεκριμένη ημέρα που έγινε ο έλεγχος φέρεται να απουσίαζαν οι 13 με άδεια, για διάφορους λόγους, όπως κανονική, διοικητική, αναρρωτική κλπ. Το ένα τρίτο δηλαδή, κι ας πρόκειται για Νοέμβριο μήνα, μακριά από την κλασική περίοδο διακοπών.

Το θέμα όμως δεν τελείωσε εκεί. Από τους εναπομείναντες 25 υπαλλήλους που έπρεπε να ήταν στη θέση τους στην συγκεκριμένη στιγμή, μονάχα 4 ήταν εκεί, συν την προϊσταμένη τους, όπως αναφέρει η εφημερίδα Ελευθερία.

Το έγγραφο που συνέταξε η προϊσταμένη για να δικαιολογήσει το συμβάν ανέφερε τα εξής:

«Στους χώρους του τμήματος παρευρίσκονταν εκτός από εμένα 4 άλλοι συνάδελφοι. Από τα υπόλοιπα 20 άτομα: 2 άτομα αποχώρησαν στις 14:00 λόγω μειωμένου ωραρίου, 4 άτομα αποχώρησαν στις 13:00 με δίωρη άδεια, 2 άτομα αποχώρησαν στις 14:00 με μονόωρη άδεια, 1 άτομο βρισκόταν σε παρακείμενο χώρο ανάπαυσης, 1 άτομο βρισκόταν στο Α.Τ.Μ. της Τράπεζας, 1 άτομο αποχώρησε στις 14:15 με ολιγόωρη άδεια, 1 άτομο αποχώρησε στις 14:35.

Αναφορικά με τα λοιπά 8 άτομα, είχαν αναχωρήσει στο πλαίσιο της διευκόλυνσής τους για ενημέρωση σε εργασιακά θέματα και προκειμένου να συναντηθούν με μέλη του Σωματείου. 

Σας διαβεβαιώνω πως σε καμία περίπτωση δεν διαταράσσονταν η εύρυθμη λειτουργία του τμήματος. Στη διάθεσή σας για περαιτέρω εξηγήσεις».

 

UPDATE

Από το 2015 είναι η είδηση με τους 33 δημοσίους υπαλλήλους που απείχαν από την υπηρεσία τους. Το It’s Possible ζητά συγγνώμη

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − 2 =