αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑLinc: Το εξάρτημα που μπορεί να μετατρέψει το smartphone σου σε walkie-talkie

Linc: Το εξάρτημα που μπορεί να μετατρέψει το smartphone σου σε walkie-talkie

Αν μικρός έπαιζες με walkie-talkie, τότε σίγουρα το γκάτζετ για το οποίο θα μιλήσουμε, θα σου αρέσει πολύ. Πρόκειται για το Linc. Ένα πρωτότυπο εξάρτημα, το οποίο μπορεί να συνδεθεί με το smartphone σου και να το μετατρέψει σε ένα walkie-talkie. Το project βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πλατφόρμα του Indiegogo και πρόσφατα συμμετείχε στον διαγωνισμό της Moto Mod development.

Το εν λόγω γκάτζετ θα σας επιτρέπει να παραμένετε συνδεδεμένοι ακόμα και σε περιοχές που δεν υπάρχει κάλυψη δικτύου κινητής τηλεφωνίας, όπως σημειώνει το The Verge. Θα έχει εμβέλεια 5 μιλιών, GPS και SMS. Επίσης θα διαθέτει κουμπί έκτακτης ανάγκης για να στείλετε σήμα SOS.

Θα είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 1,500mAh, η οποία θα διαρκεί περίπου 20 ώρες σε κατάσταση αναμονής. Το εξάρτημα είναι σχεδιασμένο για να συνδέετε με το smartphone Moto Z. Ωστόσο, όπως λέει η εταιρία κατασκευής, θα είναι συμβατός και με άλλες συσκευές μέσω Bluetooth. Αυτή τη στιγμή δεν είναι ευρέως διαθέσιμο στην αγορά -αφού είναι σα φάση αναζήτησης κεφαλαίων-, ωστόσο όσοι θέλουν μπορούν να παραγγείλουν κάποιο μεμονωμένο κομμάτι στην τιμή των 99 δολαρίων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 3 =