αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑLight Phone: Το πιο απλό κινητό του κόσμου (και έχει εντυπωσιακή αυτονομία μπαταρίας)

Light Phone: Το πιο απλό κινητό του κόσμου (και έχει εντυπωσιακή αυτονομία μπαταρίας)

Το Light Phone είναι μια λιτή τηλεφωνική συσκευή, που μπορεί μόνο να πραγματοποιήσει και να δεχτεί κλήσεις. Δεν υποστηρίζει εφαρμογές, δεν συνδέεται στο Internet, και δεν μπορεί καν να στείλει ή να λάβει SMS!

Τότε, ποιος είναι ο σκοπός του, θα αναρωτιέστε εύλογα. Είναι απλό: Προορίζεται για εκείνους που θέλουν να… απεξαρτηθούν από το smartphone τους και τον τρόπο ζωής που συνεπάγεται η χρήση του, που είναι συνυφασμένος με τον αδιάκοπο βομβαρδισμό πληροφορίας από το Web και τα Social Media.

3cΜην σας φαίνεται παράξενο: Δεν είναι καθόλου τυχαίο που η καμπάνια του Light Phone στο Kickstarter συγκέντρωσε περίπου $415.000, δείχνοντας ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ενδιαφέρονται για ένα τέτοιο gadget.

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ιδιαίτερου αυτού τηλεφώνου, μάλλον δεν έχει νόημα να γίνει κάποια εκτενής αναφορά. Αυτό που μάλλον θα ενδιαφέρει πάντως αρκετούς, είναι ότι η αυτονομία του αγγίζει τις 21 ημέρες! Όπως σημειώνει το Pc Magazine, το Light Phone θα κατασκευάζεται στην Κίνα από τη Foxconn και θα κοστίζει $100. Αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στο τέλος του μήνα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three − two =