αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈξι κινήσεις για να αλλάξεις την ζωή σου προς το καλύτερο μέσα σε 1 χρόνο

Έξι κινήσεις για να αλλάξεις την ζωή σου προς το καλύτερο μέσα σε 1 χρόνο

Είστε δυστυχισμένοι ή θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο; Το κλειδί για την αυτοβελτίωση είναι η δύναμη της θέλησης. Μπορείτε να πετύχετε -σχεδόν- οτιδήποτε θέλετε, αρκεί να έχετε τη σωστή νοοτροπία και καλές συνήθειες. Πού βλέπετε τη ζωή σας σε έξι μήνες, ένα χρόνο ή ακόμα και σε πέντε χρόνια από τώρα;

Οπουδήποτε κι αν θες να φτάσεις, εδώ είναι 6 κινήσεις για να αλλάξεις την ζωή σου προς το καλύτερο, μέσα σε ένα χρόνο.

Ζήσε στο παρόν

Εάν ζείτε συνεχώς με τις τύψεις του χθες, τότε χάνετε τις απολαύσεις του σήμερα. Δεν μπορείτε να αλλάξετε αυτό που συνέβη χθες, αλλά μπορείτε να διορθώσετε το αύριο σας. Ζήστε, λοιπόν, τη στιγμή και μην χάνετε τα όμορφα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας επειδή είστε πολύ απασχολημένοι με το να κοιτάτε προς τα πίσω. Χρησιμοποιήστε τα λάθη του παρελθόντος ως διδάγματα. Όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή σας είναι μια εμπειρία μάθησης.

«Αποτοξίνωση» από τις τεχνολογικές συσκευές

Αν θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας, μάθετε να αφήνετε κάτω τις συσκευές σας για λίγο κάθε μέρα. «Συνδεθείτε» με τα παιδιά, τον/την σύντροφό σας ή τους φίλους σας χωρίς περισπασμούς. Θα διαπιστώσετε ότι θα ενισχύσει τις σχέσεις σας και θα σας δώσει μια αίσθηση ελευθερίας. Κανείς δεν πρέπει να είναι «συνδεδεμένος» μόνιμα με μια συσκευή και να ζει σε έναν εικονικό κόσμο.

Πίνε πολύ νερό

Αν σκεφτείτε ότι το σώμα σας αποτελείται κατά 60% από νερό, θα καταλάβετε γιατί είναι απαραίτητο να πίνετε νερό. Σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών των ΗΠΑ, η έλλειψη νερού αφυδατώνει το σώμα σας. Πολλοί άνθρωποι είναι ελαφρώς αφυδατωμένοι και δεν το γνωρίζουν. Ωστόσο, όταν σου λείπει αρκετό νερό, μπορεί να προκαλέσει τα ακόλουθα προβλήματα: •Κακή πέψη •Αδυναμία απορρόφησης θρεπτικών συστατικών •Κακή κυκλοφορία •Ξερό στόμα •Προβλήματα διατήρησης της σωστής θερμοκρασίας σώματος.

Φτιάξε to-do λίστες

Χάνετε πολύ χρόνο και ενέργεια προσπαθώντας να θυμηθείτε τι πρέπει να κάνετε. Οι λίστες σάς βοηθούν να παραμένετε οργανωμένοι και διασφαλίζουν ότι θα καταφέρετε τα πιο σημαντικά πράγματα μέσα στην ημέρα σας.

Δημιούργησε ροές παθητικού εισοδήματος

Αν θέλετε να είστε οικονομικά σταθεροί και να μην βάζετε «όλα τα αυγά σας σε ένα καλάθι», χρειάζεστε παθητικό εισόδημα. Αυτό θα σας δώσει ένα μαξιλάρι για να επιβιώσετε σε περίπτωση που σταματήσει ένα κομμάτι του εισοδήματός σας. Η ανάπτυξη τέτοιων στρατηγικών απαιτεί χρόνο και προσπάθεια, αλλά μπορείς να ξεκινήσεις σήμερα. Είναι ο νέος τρόπος για να προστατεύσετε το μέλλον σας. Θυμήσου και το άρθρο: «Οι 5 καλύτεροι τρόποι για να δημιουργήσεις παθητικό εισόδημα»: Εξηγεί μία 29χρονη που τα έχει καταφέρει.

Απομακρύνσου από τους losers φίλους σου

Δεν είναι τυχαίο αυτό που λένε πολλοί business γκουρού: Είμαστε ο «μέσος όρος» των 5 ανθρώπων με τους οποίους κάνουμε παρέα περισσότερο. Όπως εξηγεί σε άρθρο του το αμερικανικό addicted2success.com, ναι η επιτυχία απαιτεί τεράστια αποφασιστικότητα και προσωπικότητα. Ωστόσο, η επιτυχία εξαρτάται επίσης από την ικανότητα σύνδεσης με άτομα που έχουν ήδη καταφέρει να φτάσουν στην επιτυχία. Ενώ την ίδια στιγμή πρέπει να απομακρυνθείς από τους losers φίλους σου, που μπορούν να σε κρατήσουν πίσω.

Και τι ανθρώπους πρέπει να βάλεις γύρω σου; Ανεξάρτητα από το πόσα άτομα έχεις στον περίγυρο σου, αν θες να γίνεις πραγματικά σπουδαίος στον τομέα σου πρέπει να έχεις τρία βασικά άτομα στη ζωή σου ανά πάσα στιγμή:

1# Ένα άτομο που είναι μεγαλύτερο και πιο επιτυχημένο από εσένα για να μάθεις

2# Ένα άτομο που είναι στο ίδιο level με εσένα για να ανταλλάξετε ιδέες

3# Ένα άτομο που είναι σε πιο αρχικό στάδιο από εσένα, για να το coachάρεις και να παίρνεις ενέργεια

Κάθε πετυχημένος άνθρωπος ήταν, είναι και θα είναι πετυχημένος (και) λόγω των ανθρώπων που έχει γύρω του. Αυτό συνέβαινε από τα πολύ παλιά χρόνια και θα συνεχίσει να συμβαίνει. Είναι μια κατάσταση που σου δίνει την ώθηση και τις γνώσεις για να πας παρακάτω. Ενώ την ίδια στιγμή δημιουργεί έναν υγιή ανταγωνισμό εντός της «παρέας».

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − six =