αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑLidl Ελλάς: Απορροφά τον ΦΠΑ σε πάνω από 60 προϊόντα βασικής ανάγκης μέχρι το τέλος Ιανουαρίου

Lidl Ελλάς: Απορροφά τον ΦΠΑ σε πάνω από 60 προϊόντα βασικής ανάγκης μέχρι το τέλος Ιανουαρίου

Η Lidl Ελλάς με στόχο τη στήριξη του Έλληνα καταναλωτή την απαιτητική περίοδο μετά τις γιορτές, προχωρά σε απορρόφηση του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ) σε περισσότερα από 60 είδη βασικής ανάγκης μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.

«Αυτό σημαίνει ότι η Lidl Ελλάς προχωρά σε μείωση τιμής ίση με την αξία του ΦΠΑ στα πιο βασικά τρόφιμα, το τυρί, τα ζυμαρικά, το γιαούρτι, το ρύζι, τα αβγά, οι φακές, το αλεύρι, το ηλιέλαιο, τα φρούτα και τα λαχανικά αλλά και προϊόντα οικιακής χρήσης, όπως το χαρτί υγείας και τα καθαριστικά. Η κίνηση αυτή στοχεύει στην οικονομική ανακούφιση των πελατών και στη στήριξη των πιο ευάλωτων νοικοκυριών», επισημαίνεται σε σχετική ενημέρωση από την εκπτωτική αλυσίδα.

Ο Martin Brandenburger, CEO και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Lidl Ελλάς, τονίζει πως «τα μέτρα αυτά αποδεικνύουν για ακόμη μία φορά στην πράξη ότι βρισκόμαστε στο πλευρό των καταναλωτών στις πιο δύσκολες στιγμές, για να μην χρειάζονται να κάνουν συμβιβασμούς στα εβδομαδιαία ψώνια».

Η Lidl Ελλάς έχει προχωρήσει σε μόνιμη μείωση τιμής έως και 37% σε περισσότερα από 330 προϊόντα, που πραγματικά κάνουν τη διαφορά στον οικογενειακό προϋπολογισμό, μειώνοντας χαρακτηριστικά την τιμή του γάλακτος κάτω από 1 ευρώ από τον περασμένο Σεπτέμβριο. «Πρόκεται για τη μοναδική αλυσίδα που προβαίνει σε δυνατές προσφορές στις ήδη χαμηλότερες τιμές της αγοράς, ενώ οι πελάτες της επωφελούνται καθημερινά και μέσα από το πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus, όπου έχουν τη δυνατότητα να εξοικονομήσουν μέχρι και 1000 ευρώ τον χρόνο», όπως αναφέρεται.

Η εταιρεία μέχρι σήμερα εφαρμόζει πιστά όλες τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες για ελάφρυνση του βασικού καλαθιού του νοικοκυριού αλλά παράλληλα αναλαμβάνει με ευθύνη και συνέπεια δικές της πρωτοβουλίες, ώστε να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τους Έλληνες καταναλωτές.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + 18 =