αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑLibreOffice: Μια εναλλακτική (και δωρεάν) πρόταση απέναντι στο Microsoft Office

LibreOffice: Μια εναλλακτική (και δωρεάν) πρόταση απέναντι στο Microsoft Office

Το LibreOffice 5.3 είναι πλέον διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες που θέλουν να δοκιμάσουν μία εναλλακτική πρόταση στο Microsoft Office. Η ανανεωμένη έκδοση του LibreOffice προσφέρει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά που θα εκτιμήσουν δεόντως όλοι οι χρήστες του. Μερικές από τις ανανεωμένες λειτουργίες του είναι η καλύτερη επεξεργασία πινάκων στο Writer, η μεγαλύτερη συμβατότητα των φύλλων εργασίας του Calc, μαζί με την ευκολότερη απομνημόνευση των συντομεύσεων του πληκτρολογίου που μπορεί κανείς να έχει πάντοτε διαθέσιμες σε κάθε έγγραφο.

Όπως διαβάζουμε στο τεχνολογικό pestaola.gr, το LibreOffice 5.3 προσφέρει, επίσης, μία νέα toolbar, την οποία μπορεί να ενεργοποιήσει κανείς ακολουθώντας τη διαδρομή Tools> Options> LibreOffice> Advanced> Experimental features και από εκείν να επιλέξει το μενού View, έπειτα Toolbar Layout και μετά Notebookbar. Η μπάρα εργαλείων αυτή θυμίζει την αντίστοιχη γραμμή εργαλείων του Microsoft Office, για όσους θέλουν να εξοικειωθούν πιο γρήγορα με το νέο πρόγραμμα.

Ένα νέο στοιχείο που προσφέρει το LibreOffice είναι η online έκδοσή του, με τη δυνατότητα επεξεργασίας εγγράφων μέσα από έναν browser, για όσους εργάζονται στο cloud και θέλουν να χρησιμοποιούν ένα πρόγραμμα για τις κειμενικές τους ανάγκες. Απευθύνεται κυρίως στους εταιρικούς χρήστες. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του LibreOffice 5.3 είναι ότι προσφέρεται εντελώς δωρεάν σε όλους τους χρήστες του.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × one =