αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑLenovo ThinkPad Χ270: Το laptop που υπόσχεται αυτονομία 20 ωρών

Lenovo ThinkPad Χ270: Το laptop που υπόσχεται αυτονομία 20 ωρών

Το Lenovo ThinkPad X270 είναι ένα από τα νέα laptop της εταιρείας, αλλά ξεχωρίζει λόγω της πολύ μεγάλης αυτονομίας που προσφέρει.

Η μπαταρία του Lenovo ThinkPad X270 υπόσχεται συνολική αυτονομία 20 ωρών, στοιχείο που δικαιολογεί και την φράση business road warrior system με την οποία συνοδεύει η Lenovo το νέο της επαγγελματικό laptop. To εντυπωσιακό είναι ότι η μπαταρία αυτή βρίσκεται μέσα σε ένα πλαίσιο που δεν ξεπερνά σε πάχος τα 20,3 χιλιοστά, ενώ το συνολικό βάρος του Lenovo ThinkPad X270 παραμένει στα 1,3 κιλά.

Η οθόνη του Lenovo ThinkPad X270 έχει διαγώνιο 12.5 ιντσών, με ανάλυση Full HD στην πιο καλά εξοπλισμένη διαμόρφωσή του. Οι επεξεργαστές θα είναι Intel Core i, τελευταίας γενιάς, ενώ η κάρτα γραφικών θα είναι ενσωματωμένη. Η μνήμη RAM θα μπορεί να φτάσει έως και τα 16 GB, ενώ θα υπάρχει η επιλογή εσωτερικού σκληρού δίσκου έως και 2 TB ή SSD, έως τα 512 GB.

Όπως αναφέρει το pestaola.gr, στο πεδίο της συνδεσιμότητας, το Lenovo ThinkPad X270 θα προσφέρει θύρες HDMI, Ethernet, smart card reader, NFC, USB Type C, μία θύρα USB 3.0 και δύο θύρες USB 2.0. H web camera θα έχει ανάλυση 720p για τις βιντεοκλήσεις. Εννοείται ότι το λειτουργικό σύστημα του Lenovo ThinkPad X270 θα είναι τα Windows 10. H Lenovo υπόσχεται και μεγάλη αντοχή στις κακουχίες, ενώ για την ασφάλεια υπάρχει ένας αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × four =